torstai 12. syyskuuta 2013

Puutarhapiilo

Uskalsinpa vihdosta viimein alkaa värittelypuuhiin. Ja vielä Tiimarin halpis kangastusseilla. Iiik, uskaltaakohan tuota pestä ikinä? No, tusseja löytyi valmiina kaapista enkä jaksanut lähteä uusiakaan ostamaan. Kuosi on Selian ihanaa puutarhapiiloa ja musta trikoo ja resori Triteksiltä. Raidallinen trikoo on  muistaakseni Hilcoa, mutta en kyllä enää edes muista mistä sen joskus olen tilaillut. 

Tytär on jo pitkään odotellut malttamattomana, että saa puutarhapiilon päälleen. Melkoinen harmitus kuitenkin tuli, kun paininjalan alta ei sitten ilmestynytkään hulmuavahelmainen mekko vaan pelkkä tunika... Lopulta pääsimme asian suhteen sopuun, kun lupasin että hulmuavia helmoja tulee sitten myöhemmin jostain muusta kankaasta ;) Musta-valkoinen iskee äitiin kyllä ihan kypällä, mutta aikamoinen yllätys oli tyttären innostus setistä. Värit sentään poikkeavat melkoisesti totutusta vaaleanpuna-pinkistä ;) Tunikan kaavana on jälleen Hoops-paita. Legginsien kaava on oma, saksin vanhan pussittavalahkeisen housukaavani melko erilaiseksi... Lahjeresorit on toistaiseksi kaksinkerroin käännettynä.


Tällaista se sitten on, kun pitää kuvata päikkypäivän jälkeen ennen nukkumaanmenoa...


1 kommentti:

  1. Tähän äippään kyllä iskee mustavalkonen kans ja kyllä Liljakin tykkää...kivat oot tehny ja kivasti tuo väriä settiin tuo tussitus...voi kun itsekkin kerkeis puutarha piilon kimppuun... =)

    VastaaPoista