keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Tilkuista tumppuja


Paitaompeluista jäi jäljelle ihanaista leijonavelouria vain sen verran kapeita suiroja, ettei niistä enää pipoakaan saanut aikaiseksi. Jokusen tovin pohdin, mitä ihmettä niistä palasista voisi tehdä, varsinkin kun keskelle jääneessä suirossa oli vielä puolet leijonista nassu- ja puolet peppupuoli näkyvissä... Lopulta lamppu syttyi ja syntyi ajatus vauvan tumpuista, joissa toisella puolella on leijona edestä ja toisella puolella leijona takaa. Mahtaa olla aika hauskat, kun vilkuttaessa vilkuttaessa näkyy leijona peppu näkyvissä menossa pois päin ;)

No, joo... Ja tietysti tässä nyt sitten lopulta kävi niin, että mopo karkasi taas käsistä ja syöksyin penkomaan velourtilkkukätköjä... Valmistuipa sitten vielä "muutamat" tumput lisää ;) Kaikissa tumpuissa on päällinen velouria ja vuori joko yksiväristä velouria tai fleeceä. Näillehän meillä ei enää käyttöä ole, joten tumput menee huutikseen myyntiin kunhan saan ne sinne naputeltua. Jos kiinnostusta on, niin kysellä voi myös tätä kautta sähköpostitse tanttarallalla (at) gmail.com. Kaikki tumput maksaa 5 e/pari + postarit 0,70 e. Tumput on varmaankin sopivat n. 1-vuotiaalle.


9 kommenttia:

 1. Ihania ja hienosta kuvattu :)

  VastaaPoista
 2. Mä päätin eilen alkaa oikein urakalla tuhoamaan kangasvarastoista kankaita ja leikkelinkin valmiiksi vinon pinon yhtä sun toista. Sitten iski tilkkujen kohdalla ahdistus.. mitä teen, heitänkö roskiin.. kaikkea ei voi kuitenkaan säästää aplikointejakaan varten.. ;) Ja tässäpä sulla hyvä idea!

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea ja niin suloisia tumppuja! Mopo karkaa aika usein käsistä täälläkin ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ihanista kommenteista :) Nyt vaan kaikki tilkkutöihin ;)

  VastaaPoista
 5. Oivoi.. just sellaset noi leijonatumput mimmosist olen vaa haaveillu.. toivottavast joku tajuis tollasii tehdä myyntiin ; ))

  VastaaPoista