maanantai 14. marraskuuta 2011

Sydänautot

Ikasyrin veloureista ompelin omalle tytölle sydämellisen setin. Housuihin päädyin pitkän harkinnan jälkeen aplikoimaan vain yksinkertaiset valkoiset veloursydämet, jotta niitä olisi helppo yhdistellä muihinkin paitoihin. Jotenkin tuo valkoinen kanttaus puseron punaisissa hihoissa sai aikaan hieman tonttumaisen tunnelman, mutta ehkä se johtuu vain joulun lähestymisestä ;)  

Peitetikkikoneen nauhankääntäjä taas hieman nikotteli paksua velouria kantatessa, mutta kelvatkoon tuollaisenaan. Huomasin, että parempaa jälkeä tulee kun säätää diffiä jonkin verran isommalle ja saumakohdissa hieman "avittaa" kulkua kevyesti takaa vetämällä. 
Siivosin taas tytön vaatekaappeja ja keräsin muutaman naftiksi jääneen vaatteen pois tilaa viemästä. Nämä ovat menossa huutikseen huomenna tai lähipäivinä. Jos jokin kiinnostaa niin kannattaa käydä kurkkimassa, linkki löytyy tuolta oikeasta reunasta.


7 kommenttia:

 1. Vink, facebook ja sieltä Uniikkikirppis... ;)

  VastaaPoista
 2. Juurikin samaa meinasin ehdotella kuin milla edellä! :) ja hieno autosetti!

  VastaaPoista
 3. Ihana setti!

  Oli pakko käydä huutelemassa noita apina-pöksyjä! ;)

  VastaaPoista
 4. Milla ja Hanna: pitäisikö sitä nyt sitten antaa periksi ja liittyä tuonne fb:iin... Tähän asti olen periaatteessa boikotoinut, mutta toisaalta eipä sitä pari vuotta sitten ikinä osannut kuvitella joskus blogiakaan pitävänsä ;)

  Aatsipoppaa: Kiitos! Pidetään peukkuja, että teillä on kohta onnellinen apinapöksyjen omistaja :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä sun on nyt annettava periksi vaan... :D Sieltä löytyy meinaan myös paras nykypäivän ompelukerho mitä kuvitella saattaa (Ompeluelämää-ryhmä, jossa voi avautua sellaisista jutuista mitä kukaan lähipiirissä ei enää jaksa millään kuunnella, tyyliin "leikkaisinkohan tällä kertaa hihat noin vai näin").... ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikäs setti, eikä yhtään (liian) jouluinen!
  Itsekin olen juuri uskaltautunut perustamaan käsityöblogin, tervetuloa kurkkaamaan!;)

  VastaaPoista