sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Leijonaa mä metsästän

... tahdon saada suuren...

Tämä Kameleontin leijonavelour on sitten niiiin ihanaa! Suloisen pehmeää ja tiheänukkaista. Ihana yllätys oli myös leijonien koko; olin kuvitellut niitä paljon pienemmiksi. Koska noita kankaita on viime aikoina "hieman" kerääntynyt nurkkiin, niin ompelin koko Royal-tuotteesta tilaamani pätkän samantien puseroiksi. Toisen puseron hihoksi laitoin Metsolan keltaista velouria ja toisen Kestovaippakaupan oranssia velouria. Resorit ovat tummanruskeat. Tyttö sai itse valita kumman haluaa omaan käyttöön; hän valitsi keltahihaisen, joten oranssihihainen päätyy huutikseen jossain vaiheessa. 

Housut on samaa piehmeää KVK:n velouria kuin toisen paidan hihoissakin. Tällä kertaa laitoin lahkeisiin resorin tilalle kuminauhat. Vyötäröllä on resorikaitaleen sisällä leveä kuminauha ja taskut taas samalla tyylillä kuin aiemminkin olen tehnyt. Lahkeissa on vielä kasvunvaraa, mutta kumppari kerää kivasti väljyyden eikä housut pääse jalan alle.
Paitojen selkäpuolella leijonat on hauskasti kuvattuna takaapäin :)
4 kommenttia:

  1. Ihana setti! Jellonat ovat kyllä makeet!!!

    VastaaPoista
  2. Voi kun hieno setti. Tuota leijonaa on ehkä pakko vielä hommata. Mulla on samalla idealla sitä kirahvikangasta. Tosi hauska idea kankaassa.

    VastaaPoista