sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Pipoja, hameita, caprit ja toppi

Eli kaikenlaista pientä siis taas ;) Pinon kun leikkelee valmiiksi, niin valmista tulee liukuhihnalta... Ja taas pieneni jämäpalasten kasa :)

Yksinkertaisia joustispipoja tähdellä Hannan kankaan mustasta joustiksesta. Ja erilaisia kaksinkertaisia trikoopipoja. Hippopipoa nuorimmainen tyttö varaili itselleen, muut pipot menee huutikseen.
Hameet Sampsukasta tilatusta Znokin pinkistä viikinkitrikoosta ja Ikasyrista tilatusta violetista apilatrikoosta, jonka valmistajaa en kyllä enää muista. Resorit Myllymuksuilta. Viikinkihame jää omalle tytölle. Apilakangasta riitti vain n. 90 cm hameeseen ja tämä menee huutikseen.Lopusta apina & norsu trikoosta riitti vielä capreihin. Ne on tehty samalla kaavalla kuin aiemmatkin tekemäni caprit, mutta tällä kertaa leikkasin ilman saumanvaroja ja jätin lahkeista resorit pois. Alunperin aioin laittaa ne resorit, mutta mieli muuttui viime metreillä. Sen vuoksi lahkeisiin jäi lisäämättä päärmevarat ja hieman jännitinkin, mikä pituus noihin puntteihin tulee... Mutta ihan kivat tuli mielestäni, mukavaa vaihtelua caprilegginsille. Nämä on varmaan kivan vilpoiset lomareissulla :)


Meidän mallineitonen on muuttunut tosi hankalaksi, tai kait se on ihan normaali 3-v... Ennen niin nätisti poseerannut tyttö hyppii, hetkuu ja pomppii niin, että vaatii jo todellista säkää, jotta jokusen joten kuten onnistuneen kuvan saa napattua. Tämä eka onnistui aika hyvin, kun kiinnitti huomion hetkeksi muualle...


Ja joo, no kai tästäkin jotain kuvaa noista pöksyistä saa...


Ja vanhimmalle tytölle taas tuubitoppi itsensä valitsemasta kankaasta. Kangas on Triteksiltä, aivan ihanan tuntuista ja hyvin laskeutuvaa. Kuvassa ei näytä juuri miltään, mutta päällä on tosi kiva ;)


Ja onneksi tämä malli malttaa pysyä paikoillaan kuvauksen ajan...


2 kommenttia:

  1. No jo olet taas ehtinyt :O
    Ihania! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja pikkujuttuja, caprit on ihanat myös ilman resoria!

    VastaaPoista