keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kaksi t-paitaa ja huutistelua

Ensinnäkin kiitoksia kaikille peitetikkikoneen käytössä minua tsempanneille :) Alkuviikosta ompelin valmiiksi kaksi leikattuna odotellutta t-paitaa ja aika tyytyväinen olin nyt tuon koneen jälkeen. Ainahan parantamisen varaa on, mutta kelpaa ainakin omaan käyttöön ihan hyvin.

Apina & elefantti -trikoo on Sampsukalta, hippotrikoo ja keltainen trikoo Hanhelista, mangonkeltainen resori Myllymuksuilta ja punainen sekä valkoinen resori on Eurokankaasta.


Edelleen resorikanttaus on vaikeampaa kuin päärmääminen. Täytyisi varmaan kokeilla kolminkertaista resoria, nyt olen vaan tehnyt noita nelinkertaisia. Ainakin olen saanut harjoitusta langoituksessa ja neulojen paikkojen vaihdossa ;)Tänään en sitten olekaan juuri muuta ehtinyt tekemään kuin kuvaamaan ja naputtelemaan nuorimmaisen pieneksi jääneitä vaatteita huutikseen. On kyllä niin tylsää puuhaa ja vie uskomattomasti aikaa! Vielä jotain löytyisi, mutta voimat loppuivat... Sieltä löytyy nyt sitten niin omatekemää kuin kaupasta ostettua. Taitaakin nämä olla viimeisiä "kaupanvaatteita" meillä, niitä ei juuri ole aikoihin osteltu, päälli- ja alusvaatteita lukuunottamatta ;)  Tässä hieman esimakua siitä, mitä huutiksesta löytyy...


3 kommenttia:

 1. Ihanat paidat ja siisti ommeljälki!!!

  VastaaPoista
 2. Ihana etenkin tuo norsu apina paita ja kateellisena täällä katselen tuota peitetikin jälkeä (minulla kun ei sellaista konetta vielä ole :()

  VastaaPoista
 3. Kiitos kewa ja Nuksu!

  Nuksu: se on kuule yksi napsahdus vaan, kun sen koneen sopivalla hetkellä pistää hankintaan...
  Pitäähän äidilläkin kivoja leluja olla ;)

  VastaaPoista