lauantai 14. toukokuuta 2011

Littlest pet shop -paita

Ajattelin odotella tämän paidan kanssa peitetikkikoneen saapumista, mutta enpä sitten malttanutkaan. Netistä löytynyt littlest pet shop -kuva on odottanut inspistä jo pidemmän aikaa ja tähän Liandlon sydänjerseylle se sitten tuli laitettua. Kangas on kyllä ihanaa, mutta harmillista kyllä; siitä löytyi useampikin värivirhe. Suurin osa meni piiloon aplikaation alle, mutta toiselle olkapäälle jäi vielä muutama vaalea pilkku. Tämän hintaluokan kankaan luulisi kyllä olevan priimaa...

Kaavana on jälleen kerran Creative Workshop 301 ja se kapeampi versio. Tämä vaan on niin hyvä malli, ettei jaksa muita kaavoja piirrellä ;) Kangas on Hannan kankaasta, aplikaatio on velouria. Laiskana laitoin pääntielle vain tuon resorin, kun en jaksanut tehdä kanttausta... Ihan menee noinkin ja on joustavampi.



15 kommenttia:

  1. Hertsileijaa että on ihana!!! :)
    Jos et ole tehnyt niin teeppäs reklamaatio jos kankaassa värivirheitä, yleensä kangas korvataan mukisematta :)

    VastaaPoista
  2. Ihana! Mulla on sama kuva kohta vuoden tuolla odotellut tulostettuna, et jos sen aplikoisi...ei vaan ole tullut sopivaa vaatetta tehtyä, mihin sen laittaisi.

    VastaaPoista
  3. Tosi nätti applikaatio, ja kaunista tuo sydänkangaskin!

    VastaaPoista
  4. Aivan tosi söpö paita ja applikaatio! :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana aplikaatio!! ja tykkään tuosta sydän kankaasta..haluisin sitä itsellekin...

    VastaaPoista
  6. Heips, kiva blogi =D Olen nyt väsäillyt muutaman kuukauden omaa blogiani ja olis kiva saada kommentteja ja mielipiteitä siitä, ja miksei lukijoitakin =D
    http://dudusadventure.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Kiitoksia ihanista kommenteista :)

    Sani: en viitsinyt lähteä reklamoimaan, kun tähän paitaan meni nyt viimeinen pala tuota kangasta. Olisi pitänyt heti kankaan saatua tarkistaa kunnolla, mutta ehkä sitä sit tulevaisuudessa on tarkempi.

    VastaaPoista
  8. Kaunis! Ja kylläpä olet taitava! Pitäisi itsekkin alkaa opettelemaan tuota applikointia, nyt kun tukikankaatki ois hommattuna. Mitähän siitäkin sitten tulee..

    VastaaPoista
  9. Kiitos Sari ja Sanna!

    Sanna: rohkeesti vaan aplikoimaan! Se ei oikeesti ole ollenkaan niin vaikeaa kuin luulisi. Sulla on omassa blogissa niin paljon kaikkia taidokkaasti tehtyjä ihanuuksia, että aplikointi sujuu varmasti tosta vaan :)

    VastaaPoista