lauantai 26. helmikuuta 2011

Pingviiniä, apinoita ja leijonia

Eilen saapui taas ikasyrilta paketti uusia ihania kankaita (juu, heikko ihminen olen...), joten olipa onni että olin juuri saanut pois tieltä muutaman ei niin mieluisan kankaan ;) Kaikki nämä valmistuivat sillä ajatuksella, että laitan ne huutikseen myyntiin. Mutta kappas vaan, tyttö ihastuikin tuohon pingviiniasuun ja haluaa sen ehdottomasti omaan käyttöön :O No, katsotaan nyt toteutuuko tämä käytännössä sillä aiemmin valmistunutta apinatunikaa, tyttö kieltäytyikin yllättäen käyttämästä. Kuulemma on "liikaa apinoita"... Värit tuossa tunikassa ainakin olisi paremmin olleet kohdallaan kuin näissä pingviineissä, noin niinkuin tytön tavallisia värimieltymyksiä ajatelleen. Ilmeisesti pingviinit sitten vaan on kivoja ;) Kyllä nämä 3-vuotiaat sitten osaa olla hankalia, ei ne suostukaan enää pukemaan sitä mikä äidin mielestä on kivaa... Tai tykkäänhän minäkin pingviineistä, mutta eikö tämä väritys ole jotenkin poikamainen?


Pingviiniasu nyt sitten päätyi yöppäripinoon. Katsotaan pääseekö käyttöön ja jos ei pääse niin sitten menee myyntiin. Koko tuossa on n. 98/104 cm, sellaiset kokolaput ainakin laitoin. Tyttö on nyt 100 cm, niin eikös toi päällä suurin piirtein siltä koolta näyttäisi. Pingviini-interlock on joskus syksyllä tilattu Iikku-kiikulta ja poltetun oranssin värinen resori on Kangastukusta. Valkoisen jerseyn alkuperää en nyt muista. Hihoissa, lahkeissa ja vyötäröllä on ylipitkät resorit, jotka antaa lisää käyttöikää.

Keltainen apina-leijona -interlock on ikasyrilta tilattu, myöskin joskus syksyllä. Meiltä löytyy tästä kuosista jo punaisena yöpaita ja turkoosina tunika, joka onkin jo sen verran vanha ettei edes blogista löydy. Koko ja malli on sama kuin pingiivinpaidassakin, mutta tällä kertaa normaalipituisilla resoreilla. Resori on muistaakseni Eurokankaasta. Tämä paita on menossa huutikseen.
Vaaleanpunaisesta apinajerseystä riitti vielä kangasta yhteen pipoon. Tämäkin kangas siis iikku-kiikusta. Vuorina on tuota samaa valkoista jerseytä kuin pingviinipaidan hihoissakin. Pipon leveys on n. 45 cm ja mennee parhaiten 47-50 cm päähän. Oman tytön pää on 50 cm ja siihen vielä ainakin mahtui. Pipokin on menossa huutikseen, kunhan jaksan sen sinne naputella.
4 kommenttia:

 1. Myytkö tuon pipon ihan ilman huutista ;)
  HeliHoo

  VastaaPoista
 2. HeliHoo: juu, toki onnistuu tätäkin kautta :) Apinakankaassa on ihan pipon yläosassa yksi pienen pieni värivirhe (n. puolikkaan nuppineulanpään kokoinen vaalea pilkku, johon ei vaaleanpunainen väri ole ottanut kiinni).
  Hinta pipolle on 7 e + postarit 0,60 e (jos 2.lk posti käy). Mikäli edelleen kiinnostaa, niin laitapa s-postia tanttarallalla@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Jopas olet ehtinyt :)

  Pingviinisetti ei ollenkaan liian poikamainen :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja vaatteita! Tykkään niin tuosta pingviinikankaasta ja harmittelin kun se oli loppu, kun juuri tilasin Stoff&Stilistä.
  Meilläkin asuu yksi 3-vuotias vaatteita valikoiva neitonen :) Kaksosveljensä ei ole ollenkaan niin tarkka.

  VastaaPoista