tiistai 31. elokuuta 2010

Sekalaista

Miten tuon nyt muutenkaan otsikoisi... Viime päivinä on valmistunut kaikenlaista nopeaa perusvaatetta. Energia ei ole oikein riittänyt aplikointeihin tai muuhun kivaan, mutta eipä nämä oikein mitään sellaista mielestäni kaipaakaan.

Sampsukasta hankittu suklarikangas päätyi paidaksi. Tykkään kyllä kovasti tästä oranssi-pinkistä sukellusveneestä, ne muut värit ei niinkään nappaa. Tämä on jälleen Ottobre creative workshop 301 -kaavalla tehty, tällä kertaa jo kokoa isompi eli 104 cm.
Lopusta Hannan kankaasta ja sisustuksesta tilaamastani Mjuka tygerin apinakankaasta valmistui t-paita myöskin koossa 104 cm, joten menee hyvin ensi kesänäkin. Tämä ihana kangas tuli kyllä hyödynnettyä viimeistä tilkkua myöten :)
Ikasyrista tilaamastani apina ja leijona -interlockista ja yksivärisestä interlockista syntyi hieman paksumpi yöppäri talveksi. Mulla alkaa olla aikamoinen apinaähky jo, eikä nämä apinat enää oikein tahdo innostaa. Nuo mjuka tygerin apinat on niin paljon södempiä ja hieman erilaisia, joten ne ovat poikkeus tässä suhteessa ;) Tytölle yöppäri kuitenkin kelpasi ja on käytössäkin jo ollut. Ohje on Ottobre 6/09 lehdestä ja koko taas 104 cm. Näytti kyllä valmiina aikas valtavalta, mutta kappas vaan, päällä näyttää ihan sopivalta :O


 


Viimeisenä vielä keskimmäiselle tytölle valmistunut myssy uusimmalla Suuri käsityölehden kaavalla. Vanhimmalle tytölle pitäisi vielä tehdä samanlainen. Tämä valmistui kyllä nopeasti pyöröpuikoilla :) Hyvin mahtui ponnarikin sisälle...


 2 kommenttia:

  1. Toi on niin totta, että kaunis kangas on ei koristuksia kaipaa :)
    Kiva hattu, tuota itsekkin katselin, mut saas nähdä saanko aikaiseksi tarttua puikkoihin ja kokeilla...

    VastaaPoista
  2. Söpöjä paitoja ja ihana tuo pipo:)

    VastaaPoista