lauantai 21. elokuuta 2010

Hau Hau!

Edelliset ruskeat velourhousut ovat jääneet lahkeistä tytsylle liian lyhyiksi. Ruskeille housuille nyt aina on käyttöä, joten uudet piti saada. Housuihin oli ihan pakko saada koira ja sopivan luppakorvan malli löytyikin täältä. Ruskea velour on muistaakseni kestovaippakaupasta ja raidallinen resori täältä.

Lopullinen malli sitten näyttää tältä


Koska koiran korvat on irralliset niin laitoinkin tällä kertaa aplikaation housujen yläosaan. On sitten kivempi hypistellä noita korvia :D Tyttö sanoi heti, että on ihanat. Toivottavasti vaan korvat pysyvät paikoillaan...

***********************************

Muoks: Voi hitsin pimpulat! Olisko kellään antaa neuvoa, kuinka nuo koristenauhat kannattaisi ommella tuonne saumaan??? Jotkut nauhat, kuten näiden housujen, lähtee heti rispaamaan irti :( Tyttö pomppi vähän trampalla niin heti liputti toinen reuna irti ja kokonaan lähti pois ihan kevyesti nyppäämällä. Farbenmixin nauhat on pysyneet hyvin, ne on kudottu erilailla. Näihin vielä ompelin vahvistuksen saumaan, mutta eipä auttanut... Hjälp!!!

5 kommenttia:

 1. Hienot housut!! Itsekin juuri pari päivää sitten kävin LipFishin sivuilla kurkkimassa, dinon tai hirven voisin ehkä itsekin ommella. :)

  Voitit muuten arvonnassani paidan, otatko yhteyttä minuun sähköpostilla!

  VastaaPoista
 2. Söpö koiruus :).
  Minä itse ompelen nauhat (silloin harvoin kun niitä muistan laittaa) ihan vaan kappaleiden väliin ja ompelen saumuril sauman, ainakin tähän mennes pysynyt hyvin kiinni.
  Mut jos rispaantuu, niin mitä jos nauhan kohdalta viel ompelisit siksakilla muutaman kerran päälle?! nii ja jätä tarpeeksi nauhaa myös nurjalle puolella, en mie muuta vinkkiä osaa antaa.. :)

  VastaaPoista
 3. Makeet housut, kelpais kyllä mullekin!

  VastaaPoista
 4. Kiitti pintse :)

  Kiitos sani vinkeistä! Tyhmänä vahvistin tuon nauhan suoralla ompeleella... Taitaa itse asiassa olla tämä samainen nauha, joka on aiemminkin rispannut. Uskaltaakohan tuota enää edes laittaa :(

  Pirella: ihan kivat stressipökät aikuisellekin, voi hypistellä sit noita korvia, jos kovasti hermostuttaa ;)

  VastaaPoista