sunnuntai 22. elokuuta 2010

Nalle Puh ja apinoitaJohtuisiko sitten syksyn tulosta vai mistä, mutta minulle on selvästi tullut taas kirkkaiden perusvärien kausi. Kesällä viehätti selvästi erilaiset värit kuin tällä hetkellä. Nyt olen huomannut kuolaavani kaikkien punaisten ja keltaisten kankaiden perään.

Tämä Mjuka tygerin keltapunainen apinakangas on ehkä ihanimpia mitä olen pitkään aikaan nähnyt :D Se on mukavan napakkaa interlocktrikoota ja tilattu täältä. Nopea toimitus ja mukava asiakaspalvelu, voin vain suositella muillekin:) Siellä on myös muita mjuka tygerin kankaita myynnissä. Hihojen punainen interlocktrikoo on ikasyrilta. On kyllä selvästi venyvämpää kangasta kuin tuo apinakangas. Kaava on Ottobre 1/06 lehdestä, koko 98 cm pidennettynä muutamalla sentillä.
Housujen punainen velour on lojunut kangaskorissa jo pidemmän aikaa. Tilattuani sen ehdin jo pariinkin kertaan ihmettelemään, minkä ihmeen takia menin moisen värisen ostamaan... mutta ilmeisesti se vain odotteli sopivaa hetkeä. Nalle puh taas on ollut jo kauan aplikaatiolistalla ja nyt se sitten pääsi housuja koristamaan. Aplikaation keltainen velour on myllymuksuilta, punaisesta en ole varma onko sieltä vai Kestovaippakaupasta. Saumassa oleva koristenauha on michas-stoffeckelta ja nyt se on oikein kunnolla siksakkailtu saumaan kiinni, ehkä nyt pysyy...


5 kommenttia:

 1. Voi miten ihana setti! Todella raikkaat värit ja upea tuo Nalle-Puh!

  VastaaPoista
 2. Minä olen suuren suuri nalle puh fani, joten noi housut saa kyl huokaisemaan ihastuksesta!!!
  Ja toi apinakangas on niiin ihanaa :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania vaatteita olet taas tehnyt. Tuo Nalle Puh on aivan upea. Ihanat värit ja kankaat;)

  VastaaPoista
 4. aivan ihanat housut..tosi kivasti sopii nalle puh punaisen paitansa kanssa vaikka pohjavärikin on punainen!

  VastaaPoista