keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Housuja ja pipoja

Viikonloppuna sain taas "tuhottua" kangasjämiä, joista ei oikein enää omaan käyttöön riittänyt tai muuten vain ei enää omaa silmää miellyttänyt. Olen muuten huomannut, että kangasvarastoistani löytyy yllättävän paljon kankaita, joista en oikeastaan tykkää/on jotenkin poikamaisia/tyttö tuskin kepuuttaisi. Mistähän tämäkin kertoo... varmaan ainakin siitä, että tuota napsusormea saisi kyllä tosissaan opetella hillitsemään ;) 

Turkoosia joustofroteeta ja viidakkovelouria oli sen verran jäljellä, että niistä sai 80 cm pöksyt ommeltua. Kauniin värinen joustofrotee on noin vuoden takainen löytö Eurokankaasta, tosi kivan tuntuista kangasta ja siitähän olen aiemmin omalle tytöllekin vastaavanlaiset housut ommellut. Apina on aplikoitu velourista. Vanha tuttu viidakkovelour on  ikasyrista tilattu eikä varmaankaan sen kummempia esittelyjä enää kaipaa.Viidakkovelouria riitti vielä kahteen neliöpipoon ja kangaskätköistä löytynyt piparikukkajoustiksen palanenkin päätyi pipoksi. Nämä kaikki pomppasivat huutikseen myyntiin.

6 kommenttia:

 1. törmäsin blogiisi ensimmäistä kertaa (tyttötrion talossa tapahtuu-blogin kautta). Olet kyllä todella taitava käsistäsi! aivan ihania vaatteita. jään kyllä lukijaksesi :)

  VastaaPoista
 2. Voi ku ihanat noi apina housut!!!! :)

  VastaaPoista
 3. no voih mikä apina täälläkin! KIva kun piipahdit blogissamme! Kiva blogi sinulla, taidankin klikata itseni samantien lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille ja tervetuloa lukemaan satsuma ja lallatilaa :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtavat apinahousut! Myös luonnossa. :) Kiitos!
  Minäkin ryhdyin lukijaksesi. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia Minna, toivottavasti ovat pojallekin mieluiset :) Ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista