sunnuntai 7. maaliskuuta 2010Sainpas sentään jotain aikaiseksi tällä viikolla... Ollaan koko porukka vietetty rattoisasti hiihtolomaa oksennustaudin kourissa. Eikä siinä vielä kaikki... kuopus sairastui kuumeflunssaan vielä edellisen taudin päätteeksi :(  Enhän minä mitenkään olisikaan halunnut mennä varatulle Tallinnan matkalle kankaita ja lankoja hamstraamaan...
 Ikasyrilta tilatusta Jny designin pinkistä pilvijerseystä syntyi kesäksi t-paita ja legginsit koossa 98cm. Tuo jersey on ihanan ohutta ja hyvälaatuista, mutta ompelukone ei ollut materiaaliin aivan yhtä ihastunut. Säädöt oli hieman hakusessa. Onneksi saumuri ei sentään temppuillut, muuten olisi hermo kyllä täysin mennyt. Tuon paidan ompelu oli meinaan kuopusta lainatakseni hieman "hangkalaa"... Ei voi olla totta, kuinka ihminen ei osaa edes ohjeita lukea tai ei ainakaan ymmärrä lukemaansa. En ole varmaan reiluun 10 vuoteen tehnyt kirjekuoripäänteista paitaa ja sen kyllä huomasi... mutta aikas hyvä tuosta lopulta tuli.

Paita on tehty Ottobre 1/07 löytyvällä ohjeella. Tämä joustava kangas on kyllä aivan omiaan tuohon malliin. Pääntie on kantattu Myllymuksujen löytökorista tilatulla pinkillä joustokantilla ja sivusaumassa on taas pätkä tuota ihanaa farbenmixin kärpässieninauhaa iinulta.

Legginsit on tehty samalla kaavalla kuin aiemmin postatut oranssit legginsitkin. Aavistuksen laitoin lisää väljyyttä pohkeisiin ja nilkkoihin.


 


Sinänsä ihan söpö asu, mutta ehkä hieman liikaa pilveä mun makuun. Pitäisiköhän tuohon paitaa aplikoida joku kuva tai joitain... Mitäs olette mieltä? Eihän noita tietysti ole mikään pakko pitää asuna vaan voi erikseenkin käyttää:)


 


Lisäksi valmistui taas vaihteeksi yhdet velourhousut;) Myllymuksuilta joskus ostettua turkoosia velouria oli jäljellä juuri passeli pala yksiin saimi-housuihin. Kaava löytyy Ottobre 1/09 lehdestä. Pyllyyn on aplikoituna tytön nimi luonnonvalkoisella velourilla. Nämä tein sillä ajatuksella, jotta sitten voisi Tallinkilla kuulutella käytäville kadonnutta tyttöö, jonka pyllyssä lukee nimi... Mutta kuten jo aiemmin mainitsin, niin siitä reissustahan ei nyt sitten tullut mitään. No, eipä mene ainakaan päikyssä housut kenenkään kanssa sekaisin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti