maanantai 22. maaliskuuta 2010

Tähtisetti

Olen tilannut nyt niin monesta paikasta uusia kankaita, että on ihan pakko saada näitä vanhempia pois. Ihanat Jny designin jerseytrikoot oli seuraavana "tuhoamislistalla".


Puseron kaava on otettu jostain Ottobren numerosta, mutta en muista mistä. Malli on sama kuin tässä. Tähtijersey ja violetti jersey on hankittu ikasyrista. Perhonen on aplikoitu kanssa jerseytrikoosta, vaaleanpunainen on tritexiltä ja keltavihertävä eurokankaasta.

Keskimmäinen kuva näyttää vähän kierolta kun se on otettu "väärin päin". Housut on hieman vajaamittaiset ja ne on tehty ottobre 1/07 olevien jumppatrikoiden kaavalla. Mitta on vielä hieman arvoitus, kun en ole ehtinyt niitä tytölle vielä kokeilla;)


 

T-paidassa on käytetty samoja kankaita kuin raglan-t-paidassakin. Kaavana on rosalind t-paita ottobre 3/09. Kuvassa olevat trikoot on samat mitkä ovat pitkähihaisen paidankin kanssa. Nyt voi sitten viileämmällä ilmalla laittaa pitkähihaisen ja lämpimämmällä lyhyhihaisen paidan... Ai mullako kesä mielessä...

Olen kyllä ekaa kertaa aidosti tyytyväinen tähän asuun. Niistä tuli omasta mielestäni aikas hienot :D Ja nyt kun opin kunnolla tuon rullapäärmeen teon, niin sitä tulee varmaan kyllä useamminkin käytettyä. On se vaan niin nopea ja helppo ;)

2 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköinen ja värinen setti:)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, itekin tykkään tosi paljon:) Toivottavasti tyttö tykkää myös... Päälle on sovitettu ja on oikein passeli. Housut on pidemmät mitä kuvittelin tai sitten ovat vielä hieman reilut. Nyt ovat lähes nilkkaan asti, kun alunperin capripituisiksi kuvien perusteella kuvittelin...

    VastaaPoista