perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kankaita, kankaita...

Nyt niitä kauan odoteltuja kankaita on vihdoin alkanut tulla. Koskahan niitä sitten ehtisi ommella..
Nämä Sampsukalta tilatut kankaat saapuivat vihdoin, omasta mielestäni aika pitkän odotteluajan jälkeen. Tai sitten olen vain niin hätäinen... Näistä pirtsakan värisistä collegekankaista pitäisi tytölle tehdä housuja, capreja tms. kesäksi. Tuohon limenvihreään en oikein tyytyväinen ollut, olikin luonnossa aika ruohonvihreä minun mielestäni eikä kovinkaan lime. Vihreä ja turkoosi resori sentään sopii täydellisesti noihin collegekankaisiin :)


 


Keskiviikkona saapuivat Riemulin kautta tilatut Myllymuksujen kankaat: ruskea piparikukkajoustis, keltainen velour, lime/valkopallotrikoo ja lime resori. Tuo vaaleamman keltainen kangas on Eurokankaasta jo viikonloppuna mukaan tarttunut joustofrotee (kerrankin osui omalle kohdalle jotain kivan väristä). Samasta paikasta myös lila ja keltainen resori.

Viikonlopun aikana pitäisi hakea Saksasta tulleet kimpassa tilatut kankaat ja Ruotsin puoleltakin olisi jotain tulossa :) Ai niin, ja menin sitten napsauttamaan jotain Ikasyriltakin, kun tuskastuin odottelemaan postia tuolta Sampsukalta....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti