sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Vaippoja myös pikkuäidin vauvalle:)Pikku-neiti on yllättäen innostunut kovastikin leikkimään vauvanukeilla, joten pitihän niille nyt muutaman vaippakin saada:)
Turkoosi vaippa on tehty Suuri käsityölehdessä olleella baby born -kaavalla (numeroa en muista) ja kaarat -vaippa on wee wekan nukenvaippa ohjeella. Kumpikaan kaavoista ei mikään täydellinen ollut, pitäisköhän noita alkaa muokkailemaan paremmaksi;)

Turkoosi kangas on br pulia ja sisäkankaana siinä vaipassa on ruskea coolmax. Toisessa vaipassa on päällä Myllymuksujen kaarat -br pulia ja sisällä keltainen mikrofleece Eurokankaasta. Molemmissa on kiintenä imuna kaksi kerrosta joustofroteeta, eiköhän se riitä beipparin pikku-pisut imemään:)

Oli kyllä terapeuttista ommella noita tuon ongelmallisen sienet ja siilit -vaipan jälkeen... Ei tarvi välittää, onko saumat kuinka suorat, millä neulalla ompelee jne.;) Inhoan kyllä noiden tarrojen ompelua, kun ompelukoneeni aina takkuaa niiden kanssa. En viitsinyt kuitenkaan näitä vaippoja nepittää, kun tarrat on 2-vuotiaan helpompi itse saada kiinni ja auki.


3 kommenttia:

 1. AIvan ihania!!! Onko tuon turkoosin kaavaa mahdollista saada sähköpostiin?

  VastaaPoista
 2. Mä oon ollut havaitsevinani, että jos tarroja yrittää ommella pulille sopivalla neulalla (koko 60 tai 70) niin takkuilee. Sitten kun laittaa ison neulan niin jopa sujuu. Siivekkeen tarroissa ei ainakaan niin tarkkaa ole neulan aiheuttamien reikien koolla.

  Ja nukenvaipat söpöjä. Itse oon tehnyt jollekin babybornia pienemmälle ja on kivaa näpertämistä.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia:)

  Sannikka yritän laittaa sulle tuon kaavan sähköpostiin lähipäivinä. Täytyy vaan mennä ensin esikon oppiin tuossa asiassa, kun en ole ite koskaan skannannut;)

  hmmm kiitti vinkistä! Siinä se vika varmaan onkin, että yritän aina liian ohuella mikroneulalla noita tarroja ommella. Ilmankos ompelu sujui nyt jotenkin paremmin, kun pistin menemään ties millä isolla hylkyneulalla, millä ei juuri mitään muuta tule ommeltua...

  VastaaPoista