keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Omppupaita ja kukkataskuhousut

Ihan ensimmäiseksi haluan toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijani :) Vähän aikaa sitten ylittyi blogissani maaginen 200 lukijan raja, mikä on kyllä mielestäni aivan huikeata. Kiitoksia vanhoille lukijoilleni siitä, että jaksatte tekemisiäni yhä vaan seurata, vaikka tämä bloggaustahti onkin aiemmasta hidastunut. Ja erityiskiitokset kaikille kommentteja jättäneille; ne kyllä piristävät harmaampaakin päivää ja niitähän on tänä talvena todellakin riittänyt :)

Kukkataskuiset velourhousut on ollut to-do-listalla jo pitkän aikaa. Kuten myös kukkataskuinen liivimekko, joka valitettavasti sille listalle vielä jäi ;) Mutta housut sentään valmistuivat. Harmittavasti vaan ovat melko lailla tytön tämänhetkistä kokoa, joten saapa nähdä kauanko menee ennen kuin lahkeet jää lyhyiksi. Paras pistää käyttöön samantien. Housujen kaveriksi piti tulla paita omena-interlockista, mutta eihän tuosta hyvä tullut. Taskut jää ihan piiloon... Joko paita menee kaappiin odottelemaan tytön kasvamista tai sitten pätkäisen helmasta palan pois. Tai ehkä laitan myyntiin, en oikein tiedä vielä onko toi edes tytön väriä :/




Housujen kaava on taas "vaihteeksi" oma, tällä kertaa nilkoissa on resorit. Kukat taskunsuihin on applikoitu velourista. Peittari tikkasi nauhankääntäjällä yllätyksekseni ihan mukisematta kantit taskunreunoihin vaikka oli kaksi kerrosta velouria ja vielä tukikangas välissä :) Kummasti saa samalla kaavalla ihan erinäköisiä housuja aikaiseksi erilaisia materiaaleja ja yksityiskohtia käyttämällä. Mitä sitä suotta montaa kaavaa piirtelemään ;)



Ja niin on tässäkin puserossa kaavana jälleen OB 4/12 Princess-tunika. Tällä kertaa resoreilla ja pääntiellä on tuollainen kantattu halkio.


Olen saanut myös tunnustuksen Keskeneräisyyksiä blogista, kiitoksia kovasti Jennylle :) Olen tähän vastaillutkin, kylläkin hieman eri muodossa, jo kertaalleen nukkekotiblogin puolella, joten jätän tällä kertaa vastaamatta ja jakamatta eteenpäin.



13 kommenttia:

  1. kiva taskuidea! pitänee hyödyntää omissa ompeluissa joskus :)

    VastaaPoista
  2. Iik, miten ihanat nuo kukkataskut!!!

    VastaaPoista
  3. Ihanat nuo taskut!!! Ja tunikan malli näyttää myös aikas kivalta. Iloinen setti. :)

    VastaaPoista
  4. Nuo taskut, niin herkut! Mulla on suunnitteilla kesäksi kukkamekkonen kun ihastuin Metsolan kesämalliston vastaavaan!

    VastaaPoista
  5. Ihanat housut! Hienot taskut ja malli näyttää tosi kivalta.

    Paitakin on ihan kiva, mutta jää kyllä noiden housujen varjoon. Farkkujen kanssa vois sopia.

    VastaaPoista
  6. Mielettömän upeat taskut! Mahtavat housut!

    VastaaPoista
  7. Komppaan edellisiä, ihanat taskut!

    VastaaPoista
  8. Kauniit housut, nuo kukkataskut on kyllä niin kivan näköisiä

    VastaaPoista
  9. Kiva setti! Mulla on nuo kukkataskut myös tekolistalla, ihanat ovat!

    VastaaPoista
  10. Voi että nuo housut on ihanat!

    VastaaPoista