lauantai 16. helmikuuta 2013

Bambeja taas... ja pari yöppäriä

Hmm, aika paljon näyttää seikkailevan bambeja ja peuroja kangaskuoseissa tällä hetkellä, mutta onhan ne tietysti söpöjä. Tätä bambitrikoota tyttö on aina mennen tullen ihaillut kangaspinossa ja nyt se vihdoin pääsi valmiiksi vaatteeksi asti :) Kankaat ehtii nykyään marinoitumaan jemmassa sen verran pitkään, ettei edes muista mistä mitäkin on hankkinut. Huolestuttavaa. 

Paita on ommeltu OB 4/12 Pupunen-paidan kaavalla. Aika slimmi näytti tulevan, vaikkei tuo tyttö mikään pulskanpuoleinen olekaan. Seuraavaan täytyy varmaan vähän helmaan lisätä väljyyttä. Nyt sain vihdosta viimein suurenneltua vanhaa housukaavaani ja kylläpä tulikin heti istuvammat pöksyt.
Yöppärivajetta piti myöskin paikata muutamalla pyjamalla. Sienitrikoo on tilattu täältä ja punertavan oranssi trikoo on Triteksiltä. Setissä samat kaavat käytössä kuin edellä.Kissainterlock on Noshilta ja kaavana OB:n CWS 301 tyköistuvampi malli. Kangas myytiin II-laatuisena, mutta eipä siinä juuri näytä virheitä olevan. Muutama pikkiriikkinen piste ehkä? Housujen trikoo on Triteksiltä ja kaava sama kuin kahdessa edellisessä.


3 kommenttia:

  1. Onpa kivat, yökkärit menisivät ihan päivävaatteina ja näyttä todella hyvälle se housukaava!

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja ja ihania värejä! Menis todellakin päivävaatteena kun ovat niin kivoja!

    VastaaPoista