sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Pieni merenneito

Oli pakottava tarve päästä applikoimaan jotain. Hetken harkitsin,  minkä prinsessan neitosen paitaan laittaisin ja lopulta siihen pääsi Ariel, pieni merenneito. Tästä ei tullut täydellinen, ei sitten alkuunkaan. Yhdennäköisyyttä kait kuitenkin on siinä määrin, että tunnistaa :) Täytynee vakavasti harkita kangastussien hankkimista, jotta saisi nuo pienet piperrykset kuten silmäripset ja kulmakarvat siistimmin tehtyä. Millaisia kokemuksia teillä muilla on kangastusseista; pysyykö jälki hyvänä pesusta toiseen?

Paidan kaavana on jälleen Ottobren Creative workshop 301 slimmi malli, koko 122 cm. Punainen sydänjersey on Jny:n kimppaylläripaketista. Kangasta oli sen verran naftisti, että jouduin laittamaan resorit hihansuihin ja helmaan, mutta eipä tuo haittaa. Applikaatio on velouria.


10 kommenttia:

 1. Ihana Ariel! Kangastusseista sen verran että kankaan pitää olla tosi sileä ja tussin pään joutuu myös tarkistamaan ettei siinä ole mitään ylimääräistä, muuten tulee herkästi tuhruista jälkeä.
  Ehkä tässäkin on vain kyse siitä ettei halvalla saa hyvää.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana aplikaatio, varmasti on ollut tikkaamista!

  VastaaPoista
 3. Hieno applikointi! Taitaa olla aikas onnellinen tyttö =)

  VastaaPoista
 4. Aivan uskomattoman upea!!! Ihanat värit ja Ariel on tosi hieno!

  VastaaPoista
 5. Sie oot kyllä taitava ja tuottelias! Mahtava paita taas kerran ja tykkään resorista paidan alaosassa.

  VastaaPoista
 6. Ihquu :D :D harmi kun tyttö on kasvanu noista jo ohi... mie niin tykkäisin :D

  VastaaPoista
 7. Ihana! Ja todella hieno applikaatio!

  VastaaPoista
 8. ai jai, se on iskenyt sinuunkin, itse kriittisyys. siis todella todella upea!!!!!!!¨
  Kangastussit kestää kyl hyvin. toki niissäkin on eroja ja monen pesun jälkeen jonkunverran haalistuu. kaikist psysyvin olltu sellainen tekstiilien merkkaustussi (muistaakseni euroteamilta hankkinut, mut saanee varmasti muualtakin).

  VastaaPoista