keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Tunikakokeilu itselle ja kangashankintoja

Eipä ole pitkään aikaan tullut mitään itselle ommeltua. No, jotain nyt kuitenkin sain valmiiksi. Tarvetta kun on mukaville ja vilpeille kesävaatteille parin viikon päässä häämöttävää Turkin matkaa ajatellen. Koto-Suomessahan niinkään ei kesäkuteita ole tarvinnut... Tunikan malli on oikeastaan ihan kiva, kankaasta en niinkään tiedä. Jokin heräteostos Triteksiltä, Nansoa luultavasti. Kivan tuntuista kangasta kuitenkin. Malli on muokattu OB 2/08 Pintuck-kaavasta.Kankaita on taas tullut hamstrattua, niin kaupasta kuin kangashamstereistakin. Eipä olisi varmaan pitänyt siihen ryhmään koskaan liittyä... Nämä kankaat kuitenkin tarttuivat matkaan viime viikonlopun Sastamalan reissulta eli Nokian kauppahuoneelta. Otettiin äkkilähtö Herra Hakkaraisen taloon ja poikettiin matkalla myös tuolla kangaskaupassa. Tai no joo, totuuden nimissä on myönnettävä että toi asia meni siis toisin päin ;D Kankaita liikkeessa oli hurjan paljon, mutta hinnat oli kyllä aika suolaiset. Ei sieltä silti aivan tyhjin käsin voinut pois lähteä... Kukka-mansikkakangas on fleeceä, raita- ja sienikankaat jerseytä ja vaaleanpuna-ruskea pilkkukangas nurjalta pehmeäksi harjattua collegea. Kuvassa värit on hailakammat kuin luonnossa.


3 kommenttia:

 1. Kivannököinen paita :) Itse poikkesin vammalassa eilen samaisessa putiikissa :D Tosin itse en oikee löytänyt mitään yhden fleecen palan otin. Tuota sienitrikoota saa muuten myös ylöjärven halpa-hallista muistaakseni alle 16€ metri ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä kivan näköinen paita!

  VastaaPoista
 3. Kiitti Kerttu ja Riika :)
  Kerttu: eipä siellä tosiaan mitään kummempia ollut, ainakaan sellaisia joita ei saisi halvemmalla muualta ;) Sieni ei edes ollut oikein omaan makuuni, tyttö sitä jostain syystä kärtti itelleen. Tais tuo ollakin halvimmasta päästä, siinä 16 e/m oli Vammalassakin. Täytyypä tulla jossain välissä katsastamaan Ylöjärven kangasanti :)

  VastaaPoista