lauantai 21. heinäkuuta 2012

Pyyhemekko ja feikkitissis

Tytölle piti jo alkukesästä tehdä tällainen pyyhemekko rantakäyttöön vaan eipä ole paljon tällaiselle ollut koto-Suomessa käyttöä. Voipi olla, että tämä on liian lämmin Alanyan rannoille, mutta menee sitten vaikka pelkkänä pyyhkeenä... Reilu tästä tuli, joten pitäisi mahtua vielä ensi kesänäkin. Kaava on OB:n Tilda -hupputunika, vai mikä lie. Ja kun en noita kaavoja juuri jaksa piirrellä niin kokona 98 cm suurennettuna suurinpiirtein kokoon 116 cm. 

Aluksi piti ommella tästä ihan vain tavallinen suora malli, mutta eipä punaista joustista riittänytkään siihen, kun olin siitä jo housut aiemmin tehnyt :/ Hätä keinot keksii, joten päätin laittaa helmaan tuollaisen rimpsun. Kaikki kankaat on tilattu Hannan kankaasta, keltainen joustis on sitä epätasaisesti värjääntynyttä luomujoustista. Kukka on applikoitu velourista. Aikasta leveä tästä tuli, mutta luulisin olevan oikein passeli rantakäyttöön nihkeälle iholle pukiessa.
Sitten itselle tällainen "tissis" -kokeilu. Ei tullut alkuunkaan sellainen mitä piti, mutta kyllä tätä käytettyä tulee. Tämä on muokkailtu edellisen tunikan kaavasta; mahdolliseen seuraavaan versioon joutuu kyllä lisää muokkauksia tekemään. Kangas on muistaakseni Nanson sydänpuu -trikoota Triteksiltä.


10 kommenttia:

 1. Ihana tuo päivänkakkaramekko!! Ja hyvännäköinen on myös tunika :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen tuo tissis on :) ja varmasti mekko kelpaa käyttäjälle, ilmeestä päätellen ainakin, eikös se oo tärkeintä ;)

  VastaaPoista
 3. Todella kivoja! Tuo sinun ´tissiksen´ kangas on ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko, keltainen ja punainen sopii hyvin yhteen! Hyvältä näyttää tuo sinun tunikakin!

  VastaaPoista
 5. Ihana pyyhemekko, lämmittää uinninjälkeen vaikkei olisi niin kovin lämminkään:)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo tytön päivänkakkara mekko,eikä tissiksessäkään mitään moittimista :)

  VastaaPoista
 7. Tosi, tosi ihana tuo pyyhemekko! Ihanat värit, kiva applikaatio, hauska idea! :)

  VastaaPoista