lauantai 7. heinäkuuta 2012

Paitatrio

Viime viikot ovat menneet melkoisella vauhdilla. Loman viimeisiä päiviä jo eletään ja maanantaina pitäisi taas palata töihin. Ompeluksiin ei juurikaan ole ollut aikaa eikä oikein haluakaan. Pari viikkoa meni keskimmäisen tyttären rippijuhlia järjestellessä ja puoli viikkoa niistä toipuessa. Kylläpä olinkin väsynyt, pariin päivään en jaksanut juuri mitään tehdä. Nyt taas intoa on enemmän, juuri sopivasti töihin valmistautuessa ;) Onneksi on vielä elokuussa lomamatka odottamassa, Air Finlandin konkurssista huolimatta.

Jotta edes jotain valmista ompelurintamallakin tulisi, leikkelin useamman kankaan palasiksi inspistä odottamaan. Kolme niistä valmistui ja vielä jäi yksi paita sekä mekko odottelemaan. Siilipaidan trikoo ja resori on Triteksiltä. Värit ei ole täysin samaa sävyä, mutta menköön paremman puutteessa. Mulla on varastossa hirmuinen määrä erisävyisiä pinkkejä ja vaaleanpunaisia, mutta silti ei meinaa  löytää oikeita sävyjä. Ärsyttävää! Peruskaavana paidassa on Creative workshop 301 suora malli. Näyttää pöydällä kuvattuna omituiselta, mutta päällä on ihan kiva.Tästä tuli tosi kiva :) Liandlon prinsessa -jerseyssä on jotenkin aivan ihanat värit. Tähän olisi sopinut tosi moni resorisävy, mutta tyttären mieltymyksien mukaisesti väriksi valikoitui vaaleanpunainen ;) Peruskaava tässä on sama kuin edellisessä, mutta se slimmimpi malli. Trikoo on Royal-tuotteelta, resorin alkuperää en muista.


Apinapuu -trikoo on myös Royal-tuotteelta. Oranssit resorit olisin halunnut, mutta eipä minun poltettu oranssini ollutkaan samaa sävyä vaan paljon tummempi. Päädyin sitten tuohon tummanruskeaan. Kaava sama kuin edellisessä.


7 kommenttia:

 1. Kivoja paitoja! :) Vastaako nuo CW kaavalla tehdyt paidat hyvin kokoaan, vai pitääkö jotenkin muokata?

  VastaaPoista
 2. Pintse: hieman lyhkäsiä ovat mielestäni, joten helmaan olen muutamia senttejä lisännyt mittaa. Hihat kanttaan suoraan poistamatta kaavaan merkittyä käännevaraa eli hieman pidemmäksi olen tehnyt nekin. Muuten teen ihan tytön pituuden mukaisilla koilla. Suora malli on omaan makuuni sellaisenaan liian leveä, selvästi poikamaisempi. Resorin kanssa kelpuutan omalle tytöllekin :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja paitoja tosiaan! Kyllä se vaan niin on, että kun on kivoja kankaita ( = värikkäitä printtejä ), niin nättiä tuppaa tulemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat paidat ja hymytyttö mallina=)

  VastaaPoista
 5. Ihania paitoja ja mallin poseeraustaitoa ihailen minäkin!

  VastaaPoista
 6. On ihania! Tosi nättejä kuoseja :)

  VastaaPoista
 7. Melkoinen poseeraaja teillä :)

  VastaaPoista