lauantai 7. huhtikuuta 2012

Charmmy kitty ja kirahveja, sekä tunnustus

Onpa hitaaksi mennyt tämä blogin päivitystahti. Mutta mitäs sitä päivittelisi, kun niin hiljaista on ollut ompelusarallakin. Mitä pidempi tauko tulee ompeluksiin, sitä vaikeampi on taas päästä vauhtiin. Kankaita kyllä on jostain kummasta siunaantunut tuonne pinoon lisää... Pakkohan sitä kasaa oli lähteä pienentämään, joten ei kun kankaita leikkelemään ja koneiden äärelle. Ensimmäisenä valmistui omalle tytölle kaksi t-paitaa ja yksi tunika myyntiin. T-paitoja tarvitaan vielä lisääkin, niitä ei turhan montaa ole kaapissa ensi kesää ajatellen.Keltainen pehmeä ohuehko trikoo on Triteksiltä, samaten kuin punainen kanttauksessa käytetty trikoo. Charmmy kitty on applikoitu velourista. Rusetti on tällä kertaa "irrallinen" ja tehty samasta trikoosta kuin kanttaukset . Kaulassa on vaaleanpunaista satiininauhaa (vai mitä lie) ja siihen on kiinnitetty Sinellistä ostettu kukkanappi. Kaavana on Ottobre creative workshop 110 cm suora malli, helmaa on pidennetty jokunen sentti. Perusmallina tämä on omaan makuuni aivan liian reilu ja löysä. Resorin kanssa on kuitenkin ihan kiva.
Vasemman puolein t-paita on samaisella kaavalla ja kokokin sama kuin edellisessä, mutta nyt tämä on se tyköistuva malli, joka onkin ihan lemppari teepparikaavoissa. Muutaman sentin lisäsin helmaan tässäkin, kun tykkään että muuten malli on hieman liian lyhyt. Tunika on omalla kaavalla ja koko n. 104 cm, vaikka kuvassa kyllä näyttää aika reilulta tuohon 110 cm kapeaan t-paitaan verraten... Kameleont designin kirahvi-jersey on joskus syksyllä tilattu Royal-tuotteelta. Sekä paidassa että tunikassa kirahvit on takapuolella kuvattu peräpuolelta. Tunika menee huutikseen myyntiin.


Olin saanut tunnustuksen, kiitoksia vaan kovasti :D

1.Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.

2.Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
- vietin viime viikolla 40-v. synttäreitä
- kävin viikko sitten Tallinassa enkä ostanut mitään käsityötarvikkeita :O
- viime aikoina olen ollut kovin laiska käsityösaralla
- olen varsin laiska myös kotitöissä
- odotan kärsimättömänä elokuulle varattua lomamatkaa
- päässä pyörii jatkuvasti miljoona ideaa, joista tuskin yhtäkään saan toteutusasteelle
- en ole erityisemmin pääsiäisihminen, nytkään en jaksanut yhtään koristetta esille laittaa

3. Lahjoita tämä sama award 10 parhaalle blogille/bloggaajalle
Monenmoisia tunnustuksia on ehtinyt liikkua blogeissa jo niin paljon, että olen taas tosi tylsä ja jätän tämän nyt jakamatta eteenpäin. 

7 kommenttia: