sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Pöllö -fleecesetti, ja huutistelua taas

Tilasin joskus viime keväänä Fabriinasta tätä pöllö -mikrofleeceä. Ei ole kyllä koskaan tullut vastaan yhtä suloisen pehmeää fleeceä :) Tyttö on ilmeisesti samaa mieltä, sillä sain puoliväkisin kiskoa tämän setin hikisen tytön päältä ;) Ei meinannut millään auttaa vakuuttelut, että viileämmillä keleillä sitten saa setin uudelleen päällensä.

Olen varmaan aiemminkin maininnut olevani tosi laiska kaavojen piirtelijä... eli tämäkin on tietysti sillä samaisella tunikakaavalla tehty, mitä on viime aikoina täällä nähty vähän väliä ;) Nyt vaan on laitettu resorit hihoihin. Raidallinen resori on joskus aikoja sitten Michas-stoffeckelta tilattu ja poltettu oranssi resori on Kangastukusta. Housujen raidallinen mikrofleece on Pikku-auringosta. Tuolta Pikku-auringosta tilaamani kankaat muuten tuoksahtivat ikävästi kellarille, jouduin jopa tämän fleecen pesemään ennen ompelua mitä yleensä en tee :/ 
Tällä viikolla valmistui myös muutama kokeiluhattu. Yritin tehdä perushatusta korville paremmin ulottuvaa mallia, mutta en ole siihen ollenkaan tyytyväinen. Tai oikeastaan en tykkää tuosta mallista omalla tytöllä ainakaan, nuo neliöpipot on jotenkin kivempiä. Teinpä siis neliöpiposta tuollaisen enemmän lörpöttävän mallin ja tykkään kovasti. Tästä teddyhatusta vaan tuli liian suuri, seuraavan teen ilman saumanvaroja. 

Talvihuhuu-velourpalan ostin Sampsukasta, vaikka yleensä boikotoin tuon firman löytökoria, kun siellä rahastetaan kaiken maailman pikkusilpustakin ja ihan normaalihinnalla. Punainen mikrofleece on samasta paikasta ihan pakalta. Ruskea teddy on Pikku-auringosta ja vuorina oleva valkoinen fleece Eurokankaasta.  Molemmat hatut menevät huutikseen.

Huutikseen on menossa meiltä myös muutakin vaatetta, käytettyä ja uutta. Osa on jo laitettu ja osa vasta menossa lähipäivinä. Tässä jotain esimerkkejä.5 kommenttia:

 1. Ihania =) Toi karvapipo näyttää todella hyvältä ja ihanan lämpimältä. Pitäs jostain itekki hamstrata pikku pala tuollaista karvaa ja kokeilla onnistusko tuollaisen teko =)

  VastaaPoista
 2. Ihana setti ja kivoja lakkeja! Sama juttu on mulla, että mieluiten teen aina yhdellä ja samalla hyväksi havaitulla kaavalla. Kaavoja on tympeä piirtää ja sitäpaitsi on kurjaa jos joku ihana kangas menee pilalle jos kaava ei olekaan joltain osin hyvä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja ompeluksia taas kaikki! Pöllöfleece on suloista.

  Kun hyvä kaava löytyy niin siinä pitäydytään täälläkin. Jotenkin se kaavan muokkaaminen sopivaksi on niin rasittavaa, että ei sitä jaksa jatkuvasti tehdä. Ja oma hommansa on siinä piirtämisessäkin. Laiskuus kunniaan.;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat hatut ja kävin jo huutelemassa meidän likalle lämpöistä... Tunnustusta Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Vitsit kun hienoja pöllöjä... hienoja on kyllä ompeluksetki ;D oisinpa minäki yhtä tuottosa, aika vaan ei tunnu riittävän..

  VastaaPoista