lauantai 10. syyskuuta 2011

Alussetti

Edelleen jatketaan näillä pikkuompeluksilla. Peurajerseyn jämistä sai vielä nippa nappa ommeltua tytölle aluspaidan. Harmi kyllä siitä ei riittänyt enää pikkuhousuihin, joten ne tein Jny:n violetista jerseystä. Punaiset kanttaukset on Nanson resoria ja pikkareiden vyötäröllä on violettia foe-joustokanttia, jota oli vaippaompeluksista jäänyt jäljelle juuri sopiva pätkä. 

Paidan kaavana on Ottobren ilmainen nettikaava. Leikkasin koon 104 cm, mutta pidennettynä, ja muokkasin takakappaleelta pois sen painijantyylisen selän. Aika pienen näköinen tuosta tuli :/ Saas nähdä mahtuuko, kun päästään sovittamaan. Toisaalta aluspaita saa ollakin aika kaponen mun mielestäni. Pikkuhousujen kaava on muokkailtu Suuri käsityölehdestä kuten aiemmatkin. Eteen voisi vielä laittaa rusetin tms., ettei olisi niin tylsät. Täytyypä laittaa ostoslistalle sopivan väristä satiininauhaa...


4 kommenttia:

 1. onpas kiva setti... missä ottobreellä on niitä ilmaisia kaavoja?! pitäs iteki tehä tytöille aluspaitoja ja niihin en toistaiseksi oo löytänyt sopivaa kaavaa..

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteä setti =) Mä tykkään kovasti tuosta paidan kaavasta kun olen sillä tehnyt. =)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia!

  Paaltsi: kaavoja löytyy täältä http://www.ottobredesign.com/fi/kaavat/index.html

  Kirsi: oli kyllä kiva ja helppo kaava, tällä syntyy varmaan jatkossakin niin aluspaitoja kuin kesätoppejakin. Nyt on paita sovitettukin ja oli oikein sopiva päälle, vaikka näyttikin etukäteen melko pieneltä :)

  VastaaPoista