tiistai 13. syyskuuta 2011

Paitakokeilua

Tästä nyt ei aivan tullut sitä, mitä "sieluni silmin näin" ennakolta, mutta jotain sinne päin kuitenkin. Kuvassa näyttää aika pöhköltä, eikä kaunis sininen sävykään oikein pääse keinovalossa oikeuksiinsa.


Ja vielä pöhkömmältä paita näyttää puoli kasin jälkeen päikystä ja jumpasta väsyneen pienen tytöntyllerön päällä... 22 kuvaa, joista valtaosa oli tällaisia.Kikatusta ja hihitystä piisasi niin, että kuolalappuakin olisi tarvittu... Kuvissa mahdollisesti näkyvä tumma läikkä puseron etumuksessa ei ole siis mikään jännä yksityiskohta, vaan suusta valunutta eritettä ;) Paidan kaava on omasta tunikakaavasta muokattu. Hihoja voisi olaltakin hieman rypyttää ja hihansuihin olisin halunnut kumpparikäännökset sekä helmaan käänteen. Kangasta ei riittänyt kuin tällaiseen ja ihan kiva tämä mielestäni näinkin on. Ehkä tätä voisi myöhemmin vielä jatkomuokata, jos innostusta piisaa.

Tummansininen Nanson trikoo on Triteksiltä. Olen tästä samasta kankaasta tehnyt aiemmin jo itselleni t-paidan. Hihoihin on ommeltu kuminauharypytykset ja hihansuissa ja helmassa on rullapäärmäys. Nappihalkio silmuineen on tällä kertaa selkäpuolella. 

6 kommenttia:

 1. Hauska malli, kiva idea kumpparit hihoissa tuossa kohtaa! Ilman muuta kokeiltava vielä kumppareilla hihansuihin :-)

  VastaaPoista
 2. Kauniilta siniseltä näyttää, kivan mallinen paita myös! Miten teet silmun napille? Tein vähän aikaa sitten ensimmäistä kertaa, ja pohdin vielä miten siitä saisi parhaiten toimivan.

  VastaaPoista
 3. Ainakin sovittajalla on ollut hauskaa :) Kivaltahan tuo paita näyttää mielestäni!

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvältä toi paita näyttää käyttäjänsä päällä =) Kiva idea noissa hihoissa!

  VastaaPoista
 5. Millamari: täytyypä sitten laittaa työlistalle ;)

  Tupuna: Tällä kertaa tein silmun ompelulangasta virkaten. Taisin peräti tuon bongata sinun blogistasi ;) Aiemmin olen laittanut sellaisen pyöreän kuminauhan, joka on joustavuutensa vuoksi ainakin kestävä, mutta mulla ei ole sitä kuin valkoisena eikä se oikein nyt sopinut. Virkatun ketjun olen pujottanut tuonne kanttaukseen jäävän "käytävän" läpi ja kiinnittänyt renkaaksi.

  VastaaPoista
 6. Kiva että sait multa idean ;) Se onkin ihan toimiva ollut, helppo tehdä ja saa aina oikean värisen. Lapsen itsensä vähän hankala laittaa kiinni, kun se ei jousta. Taidan seuraavaksi kokeilla sinun tapaa pujottaa silmu sinne kanttauksen käytävään :)

  VastaaPoista