sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Piparikukkamekko

Tänään syntyi pikasurautuksena nuorimmaiselle tytölle taas mekko. Milläpä muullakaan kuin Hannah -tunikan kaavalla... on vaan niin hyvä malli ;)Tällä kertaa mekossa taas vaihteeksi lyhyet hihat. Helmaa on pidennetty alkuperäisestä kaavasta n. 10 cm. Nämä lyhythihaiset joustismekot on siitä kivoja, että talviaikaan ovat aika lämpimiä trikoopaidan päällä ja kesällä taas menee muuten vain. Kankaana vanha tuttu Myllymuksujen turkoosi piparikukkajoustofrotee.



Kylläpä häiritsevästi näkyy tuo varjo kuvassa...

Meillä sairastellaan taas vaihteeksi. Itse jouduin jopa jäämään perjantaina sairaspäivälle, kun ei ääntä lähtenyt aamulla kuin sen verran että töihin sain puhelimessa jotain pihistyä. Kurkunpääntulehdus oletettavasti, eipä ole tainnut moista aiemmin omalle kohdalle sattua. Nyt jo ääntä lähtee hieman paremmin, vaikka vieläkin saattaa jokunen tavu jäädä tulematta. Eilisen puhelepopäivän hyödynsinkin naputtelemalla vihdosta viimein huutikseen nuorimmaisen vanhoja vaatteita ym. Aivan järkyttävästi siihen saa menemään aikaa!! Vieläkin tuolta löytyis vaikka mitä, mutta energia loppui kesken.

5 kommenttia:

  1. Täälläkin mahdollisesti kurkunpääntulehdus, eli aikamoista kähinää! :D Onneksi muuten ei ole kovin kipeä olo

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista!!
    JA ihana mekko :)

    VastaaPoista
  3. Heipähei, vastavierailulla! Vautsi, sinulla on hienoja ompeluksia täällä! Hyppäsin kyytiin :)

    Tuo on niin ihanaa tuo piparikukka. Ja sinäpä sen sanoit, tosi monikäyttöinen malli! Ja menevät pitkään, eivät jää heti pieneksi.

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia kaikille kommenteista:)

    Häntähattu: Kiitos ja tervetuloa:)

    Kauan tuntuu köhinät ja kähinät jatkuvan, eilen alkoi sitten kuuri korvatulehdukseen... ei ole vissiin vanhaksi tulemista, kun alkaa lastentauditkin jylläämään uudelleen...

    VastaaPoista