sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Apinapaita ja velourhousut

Tänä viikonloppuna on surauteltu vaihteeksi keltaisilla langoilla. Tyttären keltainen ja ruskea bambujoustispusero on jäämässä pieneksi. Tai ovat jo jääneetkin, mutta kangas onneksi joustaa mukavasti ;) Uudet kankaat on jo jonkin aikaa odotelleet tuolla pinossa vuoroaan ja nyt pääsi keltainen kangas käsittelyyn. Pelkkä yksivärinen tuntui niin hirmuisen tylsältä, että pakkohan siihen oli jokin kuva saada aplikoitua.

Apinan värityskuvan olen jo aikoja sitten printannut netistä, mutta sellaisenaan se ei oikein miellyttänyt. Muokkasin sitä hieman mieluisammaksi ja kappas, mitä muutakaan se valmis kuva muistutti kuin Pim pamin apinaa :O Olen tainnut vähän liian usein vierailla ihailemassa noita ihania apinoita... Tarkoituksella yritin kuitenkin muokata tuota edes hieman eri näköiseksi, ettei vallan kopioimiseksi menisi.


Paita on tehty taas Ottore creative workshop 301 -kaavalla (slim-malli). Pääntie ei onnistunut niin hyvin kuin olisin toivonut :( Olisin purkanut, mutta eihän tuota kanttausta irti saa rikkomatta kangasta...ommel on niin samanväristä kuin kangas, ettei sitä erota lenkkien seasta. Bambujoustofrotee on Myllymuksuilta, kuten myös housujen keltainen velour. Housujen kaava on uusimmasta Ottobre 6/2010 lehdestä. Kokona molemmissa 104 cm. Aplikaatiossa on käytetty velourtilkkuja.Vähän turhan paljon keltaista noin yhdessä pidettäväksi, ainakin mun mielestäni. Housuja ajattelinkin lähinnä  tämän ruskean piparikukan kanssa pidettäväksi. Myös punainen hippiekukka sopii hyvin :) Paita taas menee kivasti esim. ruskeiden tai punaisten housujen kanssa.

8 kommenttia:

  1. Ihania!Apina on kyllä tosi mahtava!:)

    VastaaPoista
  2. Ihana setti! Ja tuon tapaisia apinoita on minusta niin monessa paikassa, ettei voi pelkästään Pimpamiin niitä yhdistää tai syyttää kopioinnista. Just yks päivä katselin yhtä vanhaa lastenmukia ja ajattelin, että tuon apinakuvan tuosta vois vaikka applikoida. Sitten mullekin tuli heti mieleen Pimpamit, sekin apinainen nimittäin näytti melko samalta kuin Pimpam-apinat.

    VastaaPoista
  3. Haau: no näinhän se varmaan on, ja omaan käyttöönhän nuo tuli. Jotenkin vaan tulee heti itelle "syyllinen" olo, jos huomaa yhtäläisyyttä jonkun muun keksimän idean kanssa. Jännä juttu sinänsä, ettei yhtään jää kaihertaan jos kopioi nalle puhin, minni hiiren yms.;)

    VastaaPoista