maanantai 29. marraskuuta 2010

Merinovillalegginsit ja -paita

Paukkupakkasille valmistui nuorimmaiselle tytölle legginsit ja paita Myllymuksujen mangonkeltaisesta ja ruskeasta merinovillainterlockista. Leggareista tein tarkoituksella tuollaiset aika kapeat, jotta menevät hyvin sukkiksien asemasta esim. tunikan tai mekon kanssa. Paidasta olisin kanssa halunnut hieman kapeamman, mutta menettelee tuo noinkin.


Housujen kaava on muistaakseni Suuressa käsityölehdessä 1/09 oleva trikoohousujen kaava. Tykkään tuosta, kun on selvästi kapeampi kuin Ottobren vastaavat. Koko on 98 cm, mutta lahkeisiin on laitettu muutama lisäsentti. Housuista tuli ihan just sopivat, hieman olisi saanut olla kasvunvaraakin, sen verran pitkäkoipinen tuo tyttö on.

Paidan kaavana on jälleen Creative workshop 301 slim-malli. Kokona myöskin 98 cm hieman pidennetyillä hihoilla ja helmalla. Mutta kuten jo totesinkin, hieman kapeampi olisi vieläkin saanut olla, että menisi paremmin mekkojen kanssa. Tuo kangas kun on vielä sen verran joustavaa.


Paidan reunaa pääsi pitkästä aikaa koristamaan Sinooperin Homemade-merkki. Tosi kivasti näkyy kuvaajan varjoja kuvissa...Tällaisella vaatekokoonpanolla sitten lähdettiin tänään päikkyyn. Oli kyllä hyvä, että oli trikootunika päällä; rinnuksia kun koristi päivän ruokalista kotiin hakiessa eikä villavaatteita viitsisi jatkuvasti olla pesemässä ;)

2 kommenttia:

  1. Mun pitäs kans hankkia tota merinovillaa, sais kyl lämpimiä vaatteita :)

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita teet! Heti teki mieli lähteä ompelemaan, mutta tuo 1v jarru käskee odottaa päiväuni-aikaa :D Ja olohuoneeseen on vihdoin ommeltava uudet verhot ennenku on lupa käynnistää saumuria ;)

    VastaaPoista