lauantai 20. marraskuuta 2010

Sydän -fleecesetti

Pakon edessä oli otettava nuo Eurokankaasta hankitut polarfleecet käsittelyyn. Luvassa on jo kovempia pakkasia eikä mun luotto viimevuotiseen merinovilla-asuun ole kovin hyvä. Jotenkin se on niiiin paljon ohuempaa fleeceen verrattuna... Sydämiä meillä ei vielä entuudestaan ollut, joten niitä piti sitten asuun aplikoida :DTunika on tehty hieman muokatulla Ottobre 4/07 teekannutunikan ohjeella. Pääntielle piti väkisin saada laitettua tuota ihanaa raitaresoria, kun sitä vielä pieni pätkä oli. Hihoihin sitä ei enää riittänyt, vaan sinne piti laittaa valkoista. Housut on tehty jälleen omalla kaavalla. Vyötäröllä ja lahkeissa on valkoiset resorit. Hieman olisi saanut kaavaa leventää, kun fleece ei kovin joustavaa ole. Aplikaatioissa on käytetty noita samoja fleecejä ja koska se ei purkaannu, ompelin sydämet vaan suoralla kiinni.

Pitkästä aikaan mokasin oikein kunnolla tuon tunikan kanssa... ompelin ensin vahingossa takakappaleen väärinpäin. Onneksi huomasin sen heti olkasaumat ommeltuani. En jaksanut purkaa vaan leikkasin saumat irti ja vaikuttihan se sitten hieman mm. noiden hihojen yläosan leveyteenkin...


Aika kivan näköinen setti omasta mielestäni :) Viitsiiköhän tuota edes toppahaalarin alle piilottaa...  Tunika ei oikeesti ole tuollainen vino, malli näyttää vaan hieman harteitansa nostelevan...


Jämäpaloista syntyi vielä kaksi hattua kaksinkertaisesta fleecestä. Sydämistä tais tulla hieman liian isot? Valkoinen hattu on meidän 50 cm päänympäryksiselle tytölle just sopiva. Pinkistä tuli liian matala, jää niskasta liian ylös. Päänympärys taitaa noissa olla sama. Näille ei meillä tarvetta ole, joten menevät myyntiin.


5 kommenttia:

  1. Ihana setti! Meil kans välipuvuille tarvetta (pukki kuulemma tuo villaiset) ja mietiskellyt että mistä tekis, ehkä se on tuo fleece täälläkin materiaalina.
    Ja ihanat lakit :)

    VastaaPoista