sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Jouluisia

Niin se aika taas vierähti. Joulu oli ja meni. Kaikki muut on jouluompeluksensa jo esitelleet ja minä tässä taas matti myöhäisenä omieni kanssa. Joulun jälkeen oltiin kaksi viikkoa lomareissulla Thaimaassa ja vietettiin nuorimmaisen 6-v. synttäreitä. Jotenkin ei vaan kaikkea ehtinyt. 

Viime joulun pukinkontista löytyneet ompelukset olivatkin tällä kertaa lähes yksinomaan yksivärisistä kankaista ommeltu pieniä jippoja lisäilemällä. Tyttö kun varmasti tunnistaa kaikki olemassa olevat kuvionkankaani...Riekalepaitaan on otettu mallia Selia blogista, tein tähän vain hieman kapeammat riekaleet. Keskellä strassisydän. Meni tähän suht paljon aikaa noiden tikkausten vuoksi, mutta muuten helppo tehdä. Jegginssit Kangastukun farkkujerseystä. Iskälle ja tyttärelle samistelupaidat Triteksin maastotrikoosta. Tytölle vain vähän tyttömäisemmässä sävyssä ja somistettuna perhosella. Perhonen on tehty silityskalvoilla ja vieressä on muutama strassi koristeena. Käytin kuvan tekemisessä sekä glitteriä että tavallista kalvoa. Tavallinen, ohuempi kalvo ei oikein meinannut tarttua glitteriin, mutta onnistui lopulta. Glitter -silityskalvo on messuilta ja tavalliset Pikku piltistä.


Jumpsuit Ottobren kaavalla, tällä kertaa lähes ilman muokkauksia. Pehmeäksi harjattu pinkki college on Kestovaippakaupasta. Haalari olikin tytölle todella mieluinen :)


One Piece -teksti on glitter -silityskalvoa.
Minnie -yöpuvun kuva ja teksti on myöskin Pikku piltin silityskalvoilla tehty. Valkoinen trikoo on Triteksiltä ja oranssi tähtikuvioinen mikrofleece on Kestovaippakaupasta.Päikyn tädeille meni tällä kertaa joululahjana 2 kpl kestotiskirättejä kullekin.3 kommenttia:

 1. Voi jestas! Aivan mahtavia olet tehnyt!! Tuo sydänpaita on kyllä hieno, en tiedä riittäisikö täällä moiseen kärsivällisyys. Jumpsuit on tosi hieno. Ja Minni-setti! Ja ja ja :)

  VastaaPoista
 2. Heippa, tosi hienoja ompeluksia :)
  Mistä Ottobresta toi Jumpsuitin kaava on?

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Jumpsuit löytyy lehdestä 4/12.

  VastaaPoista