lauantai 7. joulukuuta 2013

Pertsaa

Laiskanpullea blogin päivittelijä täällä, päivää. Kaikenlaista on tullut ommeltua, osa on kuvattukin, osa ei. Jostain kumman syystä tämä blogin päivittäminen vaan tökkii edelleen.  Nyt on ollut pulaa ihan perusvaatteista, jotka ovat päässeetkin samantien käyttöön.


Kolme paitaa ja housua, värit sellaiset että näitä voi yhdistella keskenään miten vaan. Satumetsä- ja punahilkkapaita sekä punaiset pallohousut on trikoota, muut velouria. 


Tätä applikoidessa ei kyllä ollut sydän yhtään mukana :/ Yleensä tykkään applikoimisesta, varsinkin pidemmän tauon jälkeen, mutta tämä tuntui koko ajan jotenkin pakkopullalta. Aika paksukin applikaatiosta tuli. Tytön lemppari tämä kuitenkin kuulemma on, joten ilmeisesti kannatti ommella, kaikesta ärsytyksestä huolimatta.
Viime talvesta asti marinoituneet Myllymuksujen merinovillat pääsivät vihdoin vaatteeksi asti. Kaulukseen olisin halunnut punaisen kanttauksen tai sitten kaikki resorit mustana, vaan eipä auttanut kuin soveltaa koska kankaat ei siihen riittäneet.Hammaspeikkotrikoon ostin keväällä tai kesällä Ottobren alesta, kun halvalla sai. En sitten kuitenkaan osannut ajatella siitä muuta tytölle ompelevani kuin yöpaidan, joten pitkä yömekko siitä tuli.

 Noshin kankaat tuntuvat myös meillä aina päätyvän yöpaidaksi ;) Onhan ne ihanan pehmoisia ja varmasti mukavia yöllä. Kiukuttelin pitkän aikaa noiden kankaiden kanssa, kun millään ei löytynyt sopivan sävyistä resoria. Loppujen lopuksi päädyin aiemmin Noshilta ostamaani pinkkiin ribbiresoriin, vaikkei se samaa sävyä olekaan. Sinänsä ärsyttävää, että vaikka koira- ja raitakangas on selvästi tarkoitettu yhteen, niin niiden pinkit sävyt ei kuitenkaan ole samat :/ No ehkä pääsen tästä lopulta yli. Valmiina yöppäri näytti loppujen lopuksi mielestäni ihan kivalta. 


7 kommenttia:

 1. Onpa hirmu kivat nuo setit! Tuollainen kolmen paidan ja housun yhdistelmä on varmaan loistava, niin on varaa halutessaan "muuntaa lookia" :)

  VastaaPoista
 2. Ihania taas kaikki! Joskus se blogiin juttujen saaminen kyllä tökkii. Itse ompelen iltaisin ja silloin ne kuvausolosuhteet ei oo yleensä kovin hyvät. Sitten ne ompelukset jää odottamaan parempia aikoja, että kuvan saa napattua.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja settejä :) Kiva kun löytää kankaita jotaka kaikki jotenkin mätsää toisiinsa niin voi tehdä monipuolisesti yhdisteltäviä juttuja :)

  VastaaPoista
 4. peruspertsat kunniaan! niitä tarvitaan aina! ja nää on todella ihania kaikki!

  VastaaPoista
 5. Kivoja! Ja kätevää, että monet alaosat ja läosat sopivat yhteen. :)

  VastaaPoista
 6. Ihania! Ei nää ihan peruspertsaa ole kun tuon applikaationkin olet vääntänyt. IHania kaikki.

  VastaaPoista
 7. Voi kun kivoja! Tuo aplikoitu pupusetti on mun ehdoton suosikkini <3 Ja tosiaan nuo ekan kuvan kaikki vaatteet menevät täydellisesti toistensa kanssa, kätevää ja kivaa!

  VastaaPoista