keskiviikko 1. elokuuta 2012

Hoopsit

Ompelin vihdoinkin jo jonkin aikaa leikattuna olleen sydän -hoopsin valmiiksi. "Samalla vaivalla" tein myös toisen paidan samaisella kaavalla. Liandlon prinsessa -jerseyn tähteet riitti nippa nappa etukappaleeseen. Näin ihana kangas on ihan pakko saada hyödynnettyä kokonaan :) Paidan takakappeleeksi olisi sopinut niiiin hyvin ruskea tähtitrikoo, mutta eipä sitä minulta löytynyt. Ja koska tähteä ei ollut vaaleanpunaisena, eikä keltaisena, eikä sopivan turkoosina, niin laitoin siihen sitten viimeiset limen tähden rippeet. Hihojen Hilcon campan -trikoo on Fabriinasta, muut kankaat Royal-tuotteelta.

Paitojen koko on 116 cm, paitsi helma koosta 122 cm. Ja tytöllä mittaa nyt lähes 112 cm. Kivan tyköistuva malli, tykkään :) Tällä kertaa tein nuo hihojen rypytykset rypytysompeleilla Framilonin sijasta ja laitoin hihoihin resorit. 
Tänään oli Keskustorilla Ti-ti nallen ilmaiskonsertti, ja pitihän sinne päästä. Meidän tyttö kun on kova ti-ti nalle fani :) Ja kylläpä olikin hyvä valinta tuo vihreä tähti paidan selkään, ei kyllä kenelläkään näyttänyt olevan samanlaista ;) Erottuipa tyttö hyvin sieltä lapsimerestä kauempaakin katsoen.. Sitä paitsi Riitta oli aika samisväreissä ;DKävipä säkä kun nähtiin Herra Hakkarainenkin. Hän kun ei ollut pari viikkoa sitten talossaan paikalla, kun Sastamalassa käytiin.


7 kommenttia:

 1. Ihania molemmat! Tosi kivasti sopii sekä hihojen että takaosan kangas tuohon prinsessaan.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan kesäisen herkulliset t-paidat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat hoopsit,multakin löytyis paloja just etukappaleiden verran pitäisköhän ne käyttää näihin :)

  VastaaPoista
 4. Nuo raitahihat sopii keijuihin tosi hyvin! Ihana herra Hakkarainen! En ole ennen nähnytkään edes kuvaa hänestä. T: Irmeli

  VastaaPoista
 5. Ihanat puserot! Ja nuo prinsessapaidan kankaat on kuin pitkällisen ja huolellisen harkinnan tulos, täydelliset :) Osaisinpa itse yhdistellä noin kivasti.

  VastaaPoista