sunnuntai 26. elokuuta 2012

Liukuhihnalta

Tylsää perusompelusta, mutta sainpa nämä vihdoin alta pois. Osa on odotellut valmiiksi leikattuna jo jonkin tovin inspistä. Ehkä se vaikuttaa intoon, kun ei tule omaan käyttöön... Kaikenlaista kankaanloppua päätyi kuitenkin valmiiksi vaatteeksi ja löytää toivottavasti jossain vaiheessa uuden omistajan huutiksesta. Tästä läjästä ainoastaan yksi kruunupipo tuli omalle tytölle.


Kruunupipon tekeminen onkin jo pidemmän aikaa ollut mielessä, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Ja mikäpä paremmin siihen sopisikaan kuin tämä kruunuinterlock ;) Ja tikkari ei sitten ole kuvauslahjuksena vaan palkinto tämän päiväisistä urheilukoulun olympialaisista :)3 kommenttia:

 1. hyvä liukuhihna on siellä teilläkin ollut..

  VastaaPoista
 2. Paljon on tuotoksia tullut!

  Kyllä se on miulla ainakin aivan eri asia ommella omille kuin muille :) Tai sanotaanko, että ommella kun on "suuri idea". Nyt pitäisi paljon tehdä perusvaatetta, mutta intoa ei meinaa riittää...eikä kyllä aikaakaan.

  VastaaPoista
 3. Unikuu: aikamoista työskentelyä itselläsikin ;)

  Anni: niinpä, pitää olla joku kiva visio :) Nyt vaan tuntuu siltä, ettei niitä ole vähään aikaan täällä ollut. Jostain pitäisi inspistä saada lisää ammennettua, mutta jotenkin tuo napsusormi vaan edelleenkin on inspiroituneempi kuin poljinjalka...

  VastaaPoista