keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Mail Express

Pitihän sitä itsekin päästä kokeilemaan monissa blogeissa näkynyttä Mail Express -tunikaa. Kaava löytyy siis Ottobre 1/2012 lehdestä. Kaava on muuten alkuperäinen, mutta takakappaletta kavensin niin, että jätin sieltä rypytykset pois ja leikkasin takaosan yhtenä kappaleena. Tykkään mallista kyllä tosi paljon :) Koko on 110 cm ja on just sopiva. Trikoiden kaava on Suuri käsityölehti 1/09:stä. Kokona muuten 110 cm, mutta lahkeet 116 cm kaavan mukaan.

Puna-valkoinen trikoo on Hannan kankaasta ja leggareiden siniturkoosi trikoo on Nansoa Triteksiltä. Resorin alkuperää en enää muista.

9 kommenttia:

 1. Ihana setti :) Aivan valloittava ja tosi kiva malli tuossa tunikassa!

  VastaaPoista
 2. Tämä setti on kyllä niin ihanan raikas, että taidan napata väriyhdistelmän ihan suoraan yhteen meidän kesäompelukseen! Ja ehkä kaavankin, kun tämä tunika on joka tapauksessa ollut tekolistalla.. :)

  VastaaPoista
 3. ihana setti!
  täytynee kokeilla ko. kaavaa :)

  ja toi alemman post. iines, siis VAU!

  VastaaPoista
 4. Turkoosi ja punainen sopii näköjään tosi kivasti yhteen! Tuota tunikaa tulee varmaan itsekkin kokeiltua kaavana jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
 5. Tykkään! Voisin hyvin kuvitella, että itse tekisin tällaisen yhdistelmän.

  VastaaPoista
 6. Päädyin blogiisi googlettamalla ticketin inia suit haalaria.
  Millaiseksi osoittautui talven tositoimissa?

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille kommenteista! Ja lämpimästi suosittelen kyllä väriyhdistelmää, on ihanan raikas :)

  Anonyymi: Haalari on meidän ensimmäinen ticket, joten vertailukohtaa muihin saman merkkisiin haalareihin ei ole. Itselläni ei ole mitään moitteen sanaa. Lämmin haalari, hyvin pitää kosteuden ja lika ei tunnu helpolla tarttuvan, edelleen on kuin uusi. 110 cm haalari on meidän 108 cm tytölle juuri sopiva, kasvunvaraa vielä hieman mutta ei mitenkään paljon. Todella suloinen ja raikas kuosi, ei ole pihapiirissä tullut samanlaista vastaan :)

  VastaaPoista
 8. ihana setti! turkoosi ja punainen vaan toimivat täydellisesti yhdessä :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat värit! Oon itsekin tehnyt Mail expressin ja tykännyt kaavasta :)

  VastaaPoista