maanantai 20. helmikuuta 2012

Voitto-paita

Tänään pistin työpäivän jälkeen hösseliksi ja sain vihdoinkin piirreltyä arvontavoittopaitaan kaavat ja ommeltua paidan valmiiksikin. Paita on tehty Creative workshop 301 -kaavalla ja koko on 122 cm. Aavistuksen pidensin hihoja ja helmaa vanhasta tottumuksesta, toivottavasti on käyttäjälleen kuitenkin sopiva. Kankaana siis Michas Stoffeckelta tilattu harmaa-pinkki kettu ja hanhi -jersey. Paita lähtee huomenna postin matkaan :)


Monessa blogissa on esitelty jo ensi kesän vaatetusta. Minäkin tein inventaarion nuorimmaisen vaatekaappiin ja totesin, että meillä on runsaasti tunikoita muttei juuri lainkaan mekkoja. Meidän mekoille on näet käynyt näin...


Hienosti menee vielä päälle, muttei oikein ole enää mekkopituudessa ;) Mahtaakohan nämä Hannahit koskaan jäädä liian pieniksi...Tässäkin "mekossa" on kaavana pidennetty ja hieman kavenneltu Hannah koossa 98/104 cm ja tytöllä on mittaa nyt 108 cm. Toisaalta kiva, kun on pitkä-ikäinen malli, mutta toisaalta olisin kyllä halunnut päästä uusiakin ompelemaan. Aika näyttänee, päätyykö vanhat mekot kierrätykseen vai vieläkö niitä samoja jaksais oman tytön päällä katsella. 

4 kommenttia:

 1. Hieno paita! Meilläkin riittää tunikoita :D Mutta pitää kyllä tunnustaa, että on lähtenyt joitakin kierrätykseen ihan siksi, kun niihin on vain niin kyllästynyt kun on paljon pidetty..

  VastaaPoista
 2. Jieno kettupaita!! ;) Meille nimittäin toissapäivänä valmistu melkein samanlainen (vadelman värisillä kanteilla ja helman päällipeitetikillä!)

  Ja tuo tunika on ihana!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, siitä tuli kiva! :) postia odotelles siis.

  VastaaPoista
 4. Ansku: voipi olla, että meille käy samalla tavalla...

  Ti-ti-uu: meillä on yhtä hyvä maku siis ;)

  5ara: kiva, että tykkäsit :)

  VastaaPoista