torstai 2. helmikuuta 2012

Kukkasetti ja pingviinipaita

Edellisessä postauksessa mainitsemani kuosiähky ei koske tätä kangasta. Heti tämän kukkakankaan nähtyäni totesin, että sitä pitää ehdottomasti saada; se oli rakkautta ensi silmäyksellä :D Meillä on samasta kuosista paita sinipohjaisenakin, mutta ruskea on mielestäni paljon ihanampi.

Tunika ja housut on omalla kaavalla tehty. Nyt laitoin sen verran kasvunvaraa, että pitäisi mennä vielä jonkin aikaa. Toivottavasti...tyttö kun venyy huimaa vauhtia ;) Gekkon jerseytrikoo on Ikasyrilta ja vaaleanpunainen resori Myllymuksuilta. Ihanan pehmeä tummanruskea velour on Metsolan.
Keltainen vahvalaatuinen jerseytrikoo on jo joskus ajat sitten tilattu Hanhelista. Nyt sain sen vihdoin ommeltua vaatteeksi asti. Myös pitkään kaapissa marinoitunut täältä tilattu pingviini -velour motive pääsi vihdoin käyttöön. Ihan yksivärisiä vaatteita kun en kuitenkaan osaa tehdä ;) Kaava on jälleen sama kuin edellisen postauksenkin paidoissa. Mangonkeltainen resori on Myllymuksuilta.
Värit näyttää olevan taas ihan mitä sattuu. Tämän alimman kuvan keltainen on aika lähellä oikeata sävyä. Todella kauniin aurinkoisen keltainen; tytön lempivärejä, vaikka meiltä aika vähän keltaisia vaatteita löytyykin.

9 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia! Tuo kukkasetti oli kyllä aivan ihana! Itsekin pitäisi ottaa tuo samainen ruskea kukkakangas työn alle.

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Ja tuo aurinkoisen keltainen paita on niin piristävä!

  VastaaPoista
 3. Siis tuo kukkasetti on aivan ihana! Ihanat värit! :)

  VastaaPoista
 4. Keltainen on aina ihanaa! <3 Ja tuo kukkakuosi on kyllä parasta ruskea-pinkkiä pitkiin aikoihin!!!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja pingviinipaitoja ja tuo kukkasetti on upea :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja vaatteita!! Öh, onko teillä vielä kynttilät ikkunoissa? :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille ihanista kommenteistanne :)

  Anonyymi: Kyllä on *ja tähän sit punastumishymiö*...Itse asiassa vasta tuosta kuvasta tajusin itsekin koko asian... Pari viikkoa sitten kyllä saatiin vasta tontutkin pois ikkunasta, jotkut asiat vaan on välillä niin vaikeita ;) Taidanpa mennäkin samantien nappaamaan ne pois...

  VastaaPoista
 8. Tosi ihana tuo kukkapaita ja velourpöksyt! :)

  VastaaPoista