sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Huivi, villasukat ja minitapetointia

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Pahoittelen tätä blogihiljaisuutta. Nukkekodin rakentamisen kanssa on kulunut paljon aikaa ja paljolti on tehty vain ajatustöitä, joten siitä on vähän vaikea kuvaa saada ;) Ompelurintamalla on lähinnä valmistunut iltaisin hiljaisia telkkarineulomuksia ja saumuri on viettänyt hyvin ansaittua joululomaa.

Itselleni ompelin toisenkin huivin Crystalista, tällä kertaa vaaleana. Malli on sama kuin tässä. Lanka tarttui matkaan käsityömessuilta viime vuoden lopulla. Isommille tytöille tein pitkät villasukat Dropsin Eskimosta, tämäkin lanka on käsityömessuilta. Näistä oletettavasti tulee tappelu, joten täytynee jossain välissä tehdä toisetkin... Malli on otettu täältä. En muista koska olen viimeksi sukat neulonut, joten valitsin sitten aluksi tällaisen "helpomman" mallin... Ei näistä täydelliset tullut, mutta pysyvät ainakin jalassa ja lämmittävät ;)



Nukkekoti-projekti on edennyt niin pitkälle, että seinät ovat saaneet tapettia pintaansa. Talon runko vasta on koottu ja sisäseinät ja välilattiat ovat irrallaan. Kummasti alkaa heti näyttää enemmän talolta, kun on valmista pintaa seinissä ;) Päädyin nyt sitten lopulta perustamaan uuden blogin nukkekodin rakennuksesta, on ehkä selvempää näin. Tänne laitan vaan lyhyesti näytille miten talon rakennus etenee. Jos haluaa lukea lisää aiheesta, niin sitä löytyy osoitteesta www.villasofiina.blogspot.com.


2 kommenttia:

  1. Oi mikä nukketalo! Se on kyllä varmaan sellainen harrastus sekin, joka vie mennessään! :)

    VastaaPoista
  2. Hanna: No kyllä, addiktiosta toiseen mennään ;) Onneksi on mistä valita, mielen mukaan...

    VastaaPoista