lauantai 11. toukokuuta 2013

Sipulimekko

Nyt minullakin on oma :) Sain jo muutama viikko sitten lainaan Onion 2035 -mekkokaavan. Tänä aamuna herätessä oli mielessä visio, joka sitten piti saada toteutettua heti aamupalan jälkeen. Mekon yläosaa koristamaan pääsi ihanaakin ihanampi Selian puutarhapiilo, helma ja hihat on yksinkertaista mustaa trikoota Triteksiltä. Korotin etu-yläosaa muutamalla sentillä, kun alkuperäinen näytti niin matalalta. Helma taas on pari senttiä alkuperäistä lyhyempi, ihan vaan kankaan riittämättömyyden vuoksi. 

Kehtaisikohan tällaisella mennä ensi viikolla päiväkodin kevätjuhlaan? Siellä ei luulisi leikkimielisen kuosin häiritsevän... Blogeissa ja fb:ssa näitä ihania kuoseja näkee paljon aikuisten vaatteissakin, jolloin tulee helposti sellainen kuva, että kaikillahan näitä on. Tosiasia kuitenkin on, että olen tuttavapiirini ainoa, jonka vaatteissa seikkailee tiikereitä, bambeja ym. ;) Mutta tosiasia on sekin, että on nämä suloiset ja leikkimieliset kuosit vaan niiiin ihania ja piristäviä aikuisten vaatteissakin käytettynä :)4 kommenttia:

 1. minä tykkään hirmuisen paljon, jotenkin rauhoittaa se yksivärinen ja juhliin mikä mainioin!!!

  VastaaPoista
 2. wautsi! ihana mekko ihanasta puutarhapiilosta!

  VastaaPoista
 3. WAu, tämä on todella hieno! Mie en ole vielä keksinyt mitä puutarhapiilosta rupeaisi tulemaan...

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi...miunkin telkisi mieli tuota kaavaa! Jotenkin mukavan simppelin tyylikäs ja hyvänmallinen. Ja kiva lopputulos sinulla!

  VastaaPoista