perjantai 10. toukokuuta 2013

Kesäiset setit

Kasa pieneksi jääneitä kesävaatteita on jo matkannut uusiin koteihin, joten uutta piti saada tilalle. Kelit ei tällä hetkellä kovin kesäisiltä vielä näytä, mutta eiköhän se kesä sieltä pikku hiljaa ala lähestymään.

Jostain syystä suuri osa tämän kevään trikookuoseista on jättänyt minut kylmäksi. No, kukkaro ainakin kiittää ;) Tässä Liandlon keijujerseyssä kuitenkin poikkeuksellisesti oli sitä jotain, vaikka pohjaväri vihreä onkin. Värejä kankaassa on niin paljon, että se sopii melkein mihin tyttöväriin tahansa. Tällä kertaa kaveriksi pääsi kuitenkin Majapuun ihana kelta-pinkki joustofrotee. Taskut on vihreätä Jny:n velouria. T-paidan  kaavana on  CWS 301 slimmimpi malli ja caprien kaava on omasta kapoisasta housukaavasta lyhennetty.
Ihanaista keijujerseytä sai vielä syksyllä täältä, joten pakkohan sitä oli tilata kun kimppaa järjesteltiin. Näin pitkään sitä marinoin kangaspinossa ennen kuin raaskin ottaa työn alle. Mekko siitä lopulta tuli, malli on muokattu Hoops-paidan kaavasta. Vajaamittaiset trikoot on tehty Hopsis-leggareiden kaavalla. Sateenkaaritrikoo on joskus Käpyseltä tilattu, jos en aivan väärin muista ja musta trikoo on Triteksiltä. Mustaa alaosaa pyydettiin ensi viikolla olevaa päiväkodin kevätjuhlaesitystä varten, siksi tytölle noin poikkeva ja tumma sävy ;)Sitten vielä tilauksesta keskimmäiselle tyttärelle tähti -teeppari Jnyn trikoosta. Kaava on muokattu Joka tyypin kaavakirja 2:sta, koko XS.


10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kaikki! Tätä minukin pitäisi tehdä, mutten saa aikaiseksi. Viimevuotiset on kaikki liian pieniä neitokaiselle.

  VastaaPoista
 2. kaikki niin ihania ihania! Mukava, kun ompelua myös vähän vanhemmalle neidille.. (ikäähän en toki nuoresta neidosta osaa sanoa, mut silti). Ihania raitapöksyjä ja tuo keijumekko! :)

  VastaaPoista
 3. Kivat! Kunpa se kesä sieltä pian tulisi! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :)

  Teri: niinhän se on meillä aika harvinaista herkkua, että tuo nuoriso pyytää jotain äidin tekemää ;) Tämä kyseinen nuori neito lähestyy jo 16 ikävuotta :)

  VastaaPoista
 5. Hieno tuo ylin setti ja todella hyvin kohdistetut raidat! :) Onpa hämmentävän samannäköinen tähti paita, kun itse tein viime elokuussa, hieno sekin ;)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kaikki! Erityisesti tykkään noista ylimmistä capreista! Varmasti tosi kivat kesähousut. :)

  VastaaPoista
 7. ihania! erityisesti tuo keijumekko noiden sateenkaari raitaisten leggareiden kanssa sekä tuo isomman tytön tähtiteeppari!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania settjä kaikki ja kesäiset värit.

  VastaaPoista