sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pörröhattuja pakkasiin

Nyt ne pakkaset sitten tuli. Tytön vanha takkuturkkihattu jäi pieneksi ja pääsi jo uuteen kotiinkin, joten uusi piti saada. Tein sitten samalla kaksi, sekä muutaman Peikonpesän joulumyyjäisiin, joka on viikolla 50. Omalle tytölle on varattuna pinkillä ja punaisella rusetilla varustetut hatut.

Punainen ja turkoosi karvakangas on aivan mielettömän pehmeää Hilcon karvaa Fabriinasta, Vaaleamman ruskea takkukarva on Eurokankaasta ja tumman ruskea hieman pörröinen teddy on joskus Pikku-auringosta tilattu. Kaikkien hattujen vuorit, nauhat ja rusetit on fleeceä.
Kokeilin myös tällaisten korvahattujen tekoa. Kaava kahden oman pipokaavani yhdistelmä eli periaatteessa tuo edellinen, mutta muokattu ylhäältä peruspipomaiseen muotoon jotta sain nuo korvat. Ekan hatun kohdalla ei oikein ajatus ollut kohdallaan ja korvat tulivat ihan väärään kohtaan. Lopulta siitä tuli tuo häntähattu ;) Seuraaviin osui korvat jo paremmin kohdalleen, mutta hieman pienemmät ne olisi voineet olla jotta jaksaisivat paremmin pysyä pystyssä. No, tulipahan kokeiltua :) Nämäkin siis menevät Peikonpesään.

Näissäkin on kaikissa fleecevuori ja nauhat. Vaaleanruskea karva ja tummanruskea teddy on Pikku-auringosta. Ko. putiikkiahan ei enää ole, joten sitä on turha etsiä ;) Valkoinen teddy on Eurokankaasta, se ei ole ollenkaan niin joustavaa ja pörröistä kuin tuo ruskea.Pipohan on omalle tytölle liian pieni, mutta saa tuosta nyt jotain osviittaa mallista ;)

9 kommenttia:

 1. Etenkin tuo tyttösi päässä oleva hattu, niin vau!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania hattuja! Yleensä en tykkää korvapipoista, mutta voih, miten hauska tuo viimeinen pipo on tyttösi päässä!

  VastaaPoista
 3. Ihania! Ja tuo viimeinen korvahattu on superhieno!!

  VastaaPoista
 4. Nää on niin hienoja,voi kun tuo vaalea korvahattu olisi sopinut meidän neidille :)

  VastaaPoista