lauantai 26. kesäkuuta 2010

Hello kitty pilvissä ja tähtiä

Jihuu, sain kuin sainkin aikaiseksi tehdä pari paitaa :D Nuorimmaisella on oikeasti vieläkin pulaa t-paidoista, ainakin tuntuu että pino on aina lähes tyhjä. Ensi viikolle on jopa luvattu hellettä, joten tarpeeseen pitäisi tulla.
Kankaat on Ikasyrilta. Hello kitty on aplikoitu velourtilkuista ja mallina on jälleen netistä löytynyt värityskuva. Keltainen resori on Eurokankaasta ja valkoinen Myllymuksuilta. Homemade-nauha Sinooperista ja pilvipaidan sivusaumassa oleva nauha täältä. Molempien paitojen malli on muokattu Ottobre Creative workshop 301 kaavasta ja koko on 98cm. Tähtipaita on lyhyemmän mallinen kuin pilvipaita.

Alunperin tuon tähtipaidan kaula-aukko oli kantattu singletrikoolla, mutta siitä tuli liian tiukka ja jouduin purkamaan. Tai purkamaan ja purkamaan... olin laiska ja leikkasin koko kanttauksen pois ja laitoin resorin tilalle...Tyttö tuli juuri ulkoa sovittelemaan paitoja ja arvatkaas kumman valitsi päälleen... Vinkkinä sen verran, että edellinen Hello kitty -paita on lähes aina pyykkikorissa ;)6 kommenttia:

 1. Aivan ihania paitoja. Kateellisen täällä katselen;)

  VastaaPoista
 2. Ui, ihania! Itsekin pitäisi ryhdistäytyä teeppareita ompelemaan..

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, kovasti on tämäkin Kitty ollut tytölle mieluinen:)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan raikkaita t-paitoja!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana HelloKitty ja muitakin ompeluksia sulla :) Juuri vasta blogiisi eksyin :)

  VastaaPoista