maanantai 22. helmikuuta 2010

Jotain kesäistä ja jotain talvista...
Tällaista ihanan kesäistä valmistui tänään. Koko on 98cm, joten menee tytölle hyvin vielä kesällä. Tämä tunika on nyt jo kolmas, mitä olen tehnyt  tällä samaisella Ottobren anemone stripes -kaavalla. Jännä miten samalla kaavalla saa ihan eri näköistä aikaan, riippuen väreistä, materiaaleista ja helman pituuksista ym.

Piparikukka -joustofrotee on  Myllymuksuilta, samaten oranssi resori. Keltainen singletrikoo on eurokankaasta.

Legginsit on kanssa tuota samaa Myllymuksujen oranssia resoria ja ne on muokattu jostain ottobren kaavasta. Halusin nimenomaan sellaiset "piukeet" leggarit, kun materiaalikin on mukavan joustavaa. Pohjeleveys oli sopiva, mutta reisistä olisi saanut olla vielä hieman kapeammat.

Siltä vähän näyttää, ettei nuo pakkaset ihan heti ole loppumassa, joten heti perään valmistui sitten talvikuteita... Myllymuksujen ihanasta oranssipohjaisesta siili -merinovillainterlockista syntyi pusero Ottobren 6/09 lehdessä olleella Night owl -pyjamapaidan kaavalla sekä kypärämyssy jollain vanhalla Suuri käsityölehden kaavalla.  Housut on yksiväristä oranssia merinovillainterlocia, myöskin Myllymuksuilta. Kaava on stripy legs samaisesta ottobren lehdestä. Harmillista kyllä, kumppari ei ihan riittänyt noihin villahousuihin, joten jäivät siltä osin vielä kesken.

2 kommenttia:

  1. Kauniita vaatteita. Itsekin tein melkein samanlaisen kypärämyssyn samasta kankaasta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos nuppulinnatar:) Minusta juurikin tuo oranssi siili on aivan ihanaa. Taitaa oikeastaan kaikki oranssit kankaat olla nyt pop...

    VastaaPoista