perjantai 20. kesäkuuta 2014

Kesäkuteita


Nuorimmaisen tyttären kesävaatevarasto kaipasi kipeästi täydennystä. Jotenkin kummasti nuo hameenhelmat vaan tuppaavat lyhenemään vuoden aikana tunikamittaan ;) Tunikoita meillä kyllä sitten onkin, mutta pitihän sitä muutama uusikin saada...

 Seeprakuosi ei ensi alkuun erityisemmin sykähdyttänyt, mutta kun sitä näin valmiina vaatteena niin olihan sellainen pakko itsellekin saada. Loppujen lopuksi tästä tulikin pitkästä aikaa sellainen kuosi johon todella ihastuin, ja tytär myös. Oranssi yhdistettynä mustaan ja valkoiseen, nam :) Oranssi seepratrikoo on Seliasta ja musta-valkoiset seepraraidat Triteksiltä.Loput kangaspalat sain hyödynnettyä vielä pallohelmaiseen mekkoon. Yläosa on OB:n Veruschka -toppi hieman lyhennettynä. Pallohelma on kyhätty kokoon siinä laajudessa mitä kangasta riitti joten kovin runsasta siitä ei saanut. Vuorina on vanhimman tyttären alushamekankaasta ylijäänyttä Eurokankaan lycraa.


Kankaiden yönä tilasin Noshilta lintutrikoota, mitä olin jo pitkään himoinnut. Nyt se sitten näyttikin hirmuisen pliisulta noihin sähäköihin seeproihin verrattuna eikä tyttökään kauheasti innostunut :/ Pinkki pallotrikoo on muistaakseni Triteksiltä. Skootteria oli teeppariompelusta jäänyt tähteeksi juuri topin kokoinen pala, joten sellainen siitä tuli. Noshilta tämäkin kangas. Ja lisää jämäompelua ;) Frillamekko keiju- ja pallotrikoiden lopuista. Yläosa hoopsin kaavalla.Sääennusteista päätellen ei näitä vaatteita Suomessa tarvita ainakaan lähimmän viikon aikana. Joten mepäs pakataankin ne matkalaukkuun ja siirrytään sunnuntaina Kreetalle lämmittelemään :) 
Oikein mukavaa juhannusta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Pirteitä ja kesäisiä settejä, ihania :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs tuo seepratrikoo on herkullisen näköinen valmiina vaatteena!

  Kauniita ja raikkaita vaatteita tosin nuo muutkin :)

  Iso kiitos Lippahuivi-postauksestasi (6/11)...kuviesi avulla sain eilen tehtyä ensimmäisen versioni omille lapsilleni.
  Ihan ei mennyt, kuin Strömssössä, sillä lippahuivi oli sopiva 2v ikäiselle (omat lapset 9kk, 4v, 5v ja 11v), mutta onneksi kaveripiiristä löytyi lippahuiville käyttäjä. Tänään hyppään uudelleen ompelukoneen ääreen ja koitan saada hieman isomman lippahuivin aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan pirteitä vaateita :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :)

  Kiva kuulla, että lippahuivi -postauksesta on ollut apua Chef :) Sopivan koon löytäminen on tosiaan vähän haasteellista. Onneksi huivisi ei mennyt kuitenkaan vallan hukkaan.

  VastaaPoista