perjantai 28. maaliskuuta 2014

Lökäpökät ja timantteja

Jostain syystä Gangnam style tuli ensimmäisenä mieleeni näistä housuista, olisiko Psy:llä ollut videolla sitten jonkinlaiset lötköttävät housut... Itse en ole koskaan tykännyt takapuolesta lököttävistä housuista, mutta pitihän näitäkin kokeilla. Ja juu, ei ole edelleenkään lempparimalli, mutta tyttö tykkäsi. Jahka oli ensin ihmetellyt roikkuvaa jalkoväliä ;) Mukavan löysäthän nämä on touhutessa. Ja ihan maailman parhaat naurut saatiin, kun neiti loikki pitkin lattiaa ja lallatteli oppa Gangnam stylea; meinasi jo seinät tulla vastaan :)

 Housujen kaava OB 1/14 Relaxed Fit koko 128 cm, neitosella juuri neuvolassa mitattu pituutta reilut 123 cm. Kankaana pinkki joustocollege.
Hups, Hoops -kaava olikin vain 122 cm asti, joten jouduin suurentamaan seuraavaan kokoon. Turkoosi jersey on Triteksiltä ja pinkki resori Noshin. Hot fix strassit ja kuvan siirtoon käytetty kalvo on täältä. Tästä tuli ehkä kallein paita, mitä koskaan olen tehnyt. Ainakin ottaen huomioon, että tämä on kokoa 128 cm ja lyhyillä hihoilla ;) Pinkkejä lukuunottamatta strassit on Swarovskin ja hinta sen mukainen. Uskomattoman paljon näitä strasseja saa kulumaan tämänkin kokoiseen kuvaan.

Ihan pölhön näköiset pöydälle levitettynä :)

OB 1/14 lehden Owl princess -kaavalla ompelin tunikan tytön itse valitsemasta kankaasta. Trikoo on Royal-tuotteelta, keltaisen resorin alkuperää en muista. Olisin halunnut paitaan tumman violetin kanttauksen, mutta sopivaa sävyä ei jemmasta löytynytkään.1 kommentti: