tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kesällä valmistuneita

Paljon on tullut ommeltua, mutta vähän postailtua. Valtaosa vaatteista on päätynyt käyttöön saman tien ja unohtunut vallan kuvata. Etenkin omien vaatteiden, kun niiden sovituskuvaukset on jostain syystä sen verran hankalia toteuttaa. Tässä nyt kuitenkin jotain kesän satoa.


Isommille tyttärille jälleen tuubitoppeja, niitähän nyt aina tarvitaan ;) Jny:n violetit tähdet on Royal-tuotteen alesta tilattu. Tein samasta kankaasta itselleni teepparin, joka onkin ollut jo ahkerassa käytössä. Ihanan pirtsakka lime jersey on Ikasyrin.


Yksiolkaimisen paidan kaavan piirtelin vanhasta vastaavanlaisesta paidasta mallia ottaen. Todella helppo ja nopea ommeltava :) Näitä pitää kuulemma tehdä vielä lisää useammassa värissä. Pinkki trikoo on Triteksiltä.


Itselleni lippis viime viikkoiselle Turkin matkalle. Keskimmäinen tytöistä tätä nyt sitten lähinnä käyttikin, kun ei  muistanut omaa päähinettä matkaan ottaa. Hatusta tuli omaan päähäni hieman liian iso. Miehelle tämä oli juuri sopiva, joten ehkä ompelen hänellekin samalla mallilla. Hieman miehekkäämmästä kankaasta ehkä...  Musta-valkoinen puuvillakangas on tilattu joskus Metsolasta


Kokeilu-lippis nuorimmaiselle. Yrityksenä mukailla jotain downtown hattumaista, mutta metsään meni... Lippa on liian iso eikä muutenkaan istu yhtä hyvin. Käytössä tämä on kuitenkin nyt näissä syksymäisissä keleissä jo ollut. Täytynee myöhemmin kokeilla vielä sillä alkuperäisellä kaavallakin tehdä.


Ohut vuoreton puuvillalippis omalla kaavalla. Kankaat on joskus Iinulta tilattu.


Ja tissis itselle. Kangas Royal-tuotteen alesta myöskin. Kangas ei riittänyt pidempään helmaan, joten tästä nyt tuli jotain mekon ja tunikan väliltä. Tiedä nyt tuleeko edes pidettyä.

4 kommenttia:

  1. Kivoja ompeluksia! Itse tulee ommeltua harmittavan vähän isommille lapsille, kangasmenekki on niin paljon suurempaa että hinnat nousee kaupan hintoja reippaasti korkeammiksi. Tosin näihin tyttöjen vaatteisiin ei juurikaan kangasta uppoaisi, muoti kun on niukkaa tai niukempaa! ;)

    VastaaPoista
  2. Tykkään Sun tunika.mekosta, just sopiva pituus!

    VastaaPoista
  3. Upeita ompeluksia. Nyt täytyy kokeilla tuollaista tuubitoppia myös meidän M:lle.

    VastaaPoista