maanantai 27. joulukuuta 2010

Pupumekko ja prinsessa

Hyvää joulunjälkeistä aikaa kaikille! Olen ollut ihan ihmeissäni, kuinka paljon kaikki on ennättäneet ommella joululahjoja :o Ilmeisesti olen sen verran laiska ja hidas, etten ehtinyt ompelemaan juuri mitään. Hyvä kun ehdin edes pika pikaa kurkkimaan muiden blogeihin, mitä muut on ehtineet tekemään... mutta ehkä senkin ajan olisi voinut hyödyllisemmin käyttää ;)

Joulupäivänä ehdin vihdoin taas saumurin ääreen ja tapaninpäivän mummolavierailulle valmistui tytölle pupumekko Rosamatildan ihanasta vink -luomupuuvillaneuloksesta. Oi että tuo kangas on sitten ihanaa ommeltavaa, ei väännä mihinkään suuntaan :) Suklaanruskea resori on Myllymuksuilta. En ole vielä löytänyt oikein kivaa liivimekon kaavaa, joten tämä on nyt sitten ihan oma kaavakokeilu ja olen kyllä siihen aikas tyytyväinen. Koko on n. 100 cm.
Ja tässä tämä meidän prinsessa...

Kylläpä olikin mieluinen mekko :D Sitä pidettiin yhtäjaksoisesti yötä lukuunottamatta aatosta joulupäivän iltaan kunnes tuhma äiti takavarikoi sen löydettyään tyllistä repeämän... Voi harmin paikka :( Nyt mekko odottaa, että löytäisin jostain siimalankaa tms. jolla saisi repeämän korjattua ennen kuin lisävahinkoja tulee. Huomatkaa myös asuun sopivat kengät, niillä klopsutellaan edelleen vähän väliä ympäriinsä :D

3 kommenttia:

 1. Oi, noi muruneulokset on ihania! jospa minäkin raskisin jossainvälis tilata :)
  (nyt vain kangas ostolakko menossa)
  Ja mahtava toi prinsessa mekko!!!

  VastaaPoista
 2. Kiva neulosmekko! Täytyy toivoa, että rinsessamekkokin tulee nopeasti kuntoon...

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia!

  Sani: aika kalliita nuo muruneulokset kyllä on, mutta moneen muuhun kankaaseen nähden hintalaatusuhde tosi hyvä.

  Pirella: juu, toivoa sopii... itseni tuntien siinä kyllä saattaa jokunen tovi vierähtää...Täytynee saada kuitenkin aikaiseksi pian korjata ennen kuin tyttö kasvaa mekosta ulos ;)

  VastaaPoista