lauantai 23. lokakuuta 2010

Hiljaiseloa ja pari vaippaa

Olen ollut hyvin, hyvin laiska ompelija. Tai no ei kait se pelkkää laiskuuttakaan ole. Sairastin todella inhottavan viikon kestävän nielutulehduksen kuumeineen ja kurkkukipuineen eikä töiden jälkeen ollut lainkaan energiaa muuhun kuin sohvalla köllöttelyyn. Mitäpä tuosta, mutta ennen kaikkea olen ollut anteeksiantamattoman laiska kommentoija. Aivan ihania luomuksia moni on saanut aikaiseksi ja kehunkin teitä kaikkia siis nyt tässä :) Myös inspiraatioita olen monistakin blogeista saanut.

Parin viime viikon aikana olen siis saanut aikaiseksi vain kaksi vaippaa. Lipesin vankasta periaatteestani, etten ompele mitään tilauksesta. Siitä kun saan aina niin kovan stressin itselleni ja tietysti heti tuon nielutulehduksenkin... Tämä lähti kuitenkin liikkeelle huutiksessa pois myymästäni tarpeettomaksi käyneestä vaipasta, johon ostaja oli kovin ihastunut. Lupauduin muutaman sähköpostikeskustelun jälkeen ompelemaan hänelle kaksi uutta vaippaa lisää, koska tämä malli oli hänen lapselleen niin hyvin istunut ja kovin mieluinen.







Kameran ja valaistuksen kanssa oli hieman ongelmia, joten kuvat ovat valitettavan huonoja :(  Ylimmässä vaipassa on päällä Hannan kankaasta ja sisustuksesta hankittu Mjuka tygerin moniraitavelour ja peppua vasten valkoinen coolmax. Alemmassa vaipassa on päällä Myllymuksujen norsujoustofrotee ja peppua vasten auringonkeltainen coolmax. Molemmissa vaipoissa on koko vaipan alalla tukikankaana Myllymuksujen bambupuuvillacollege, jossa myös polyesteria seassa sekä kiintenä imuna 3 krs. bambucollegea ja 1 krs. joustofroteeta. Kiinteässä imussa on nepit, joihin on kiinnitettynä lyhyt läppä 2 krs. luomubambufleeceä + 1 krs. vaippaflanellia. Lisäksi vaipoissa on kam-nepit sivuilla. Toivottavasti pelittävät käyttäjällään yhtä hyvin kuin alkuperäinenkin vaippa :D

2 kommenttia: