perjantai 1. elokuuta 2014

Lepardi gepardi

Tilasin Enkusta leopardikuvioista silityskalvoa, joten olihan se aika selvää mitä siitä tulisi. Vielä kun Triteksiltä löytyi leopardikuvioista trikoota, niin lopullinen visio oli selvä. Tosin alunperin paitaan piti laittaa hieman erilainen kuva, mutta sitä silitellessä unohdin ratkaisevan asian: älä silitä osia päällekäin, jos alla on vielä suojakalvo. Onneksi huomasin samantien ja sain lämpimän kalvon vielä revittyä irti ilman paidan vaurioitumista tai kuvan repeilemistä... Tunikan turkoosi trikoo ja resori ovat myös Triteksiltä. 


6 kommenttia:

 1. Samaa kalvoa olis kaapissa. Tämä on kyllä hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 2. Tosi magee! Tykkään tytöillä söpöstelyistäkin, mutta on kyllä tosi kivan näköistä tytöllä räväkätkin vaatteet ja kuviot!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, tosi hieno setti ja makee lepardi! :D

  VastaaPoista
 4. Sulla on kyllä tosi upeita ompeluksia blogissasi, täytyy kyllä vallan lukijaksi liittyä jotta pysyy ajantasalla töistäsi :) Saako udella mistä noita kalvoja kannattaa tilata, kovasti houkuttaisi nämä vaihtoehtona applikoinneille.

  VastaaPoista
 5. Kiitos PiiperoPaaperoPatikkajalka :) Ovatpa omatkin ompeluksesi niin ihania, että olen myös lukijaksesi itseni klikannut :) Fb kimpassa tilattiin silityskalvoja edullisesti Englannista http://www.mdpsupplies.co.uk. Suomesta saa tilattua ainakin Pikku piltistä ja Royal-tuotteelta, jolloin hinta on kalliimpi kuin ulkomailta tilaten.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia Riikka, Tanja K ja Pintse :)

  VastaaPoista