torstai 7. elokuuta 2014

Myyrä niityllä

Mikäpä sen parempi paikka myyrälle kuin kesäinen kukkaniitty :) Edellinen myyrätunika on jo aikoja sitten vaihtanut omistajaa seuraavalle, joten tytön vaatekaappiin oli jäänyt myyrän mentävä kolo. Myyrälle sopiva ympäristö löytyi Royal-tuotteelta. Kaavaksi valikoitui Farbenmixin Hannah kuten viime kerrallakin. Tätä kaavaa ei ole tullutkaan pitkiin aikoihin käytettyä. Piirtelin tästä vihdoin viimein isomman koon harpaten suoraan kokoon 122/128 cm. Hihoista on otettu keskeltä parin sentin siivu kapeammaksi ja etu- ja takakappaleen taitteelta sentti eli tämä on yhteensä 4 cm kapeampi kuin alkuperäinen. Helmaan on lisätty mittaa pari senttiä eli raportin koko 60 cm korkeus on hyödynnetty. 

Kankaan muurahaiset oli aivan pakko saada mukaan, joten helmakäännöstä ei voinut ajatellakaan. Päädyin tekemään rullapäärmeen ja lopulta lisäsin mini-pompom nauhan alareunaan estääkseni sen aaltoilun ja kääntymisen. Täytyy kyllä alkaa tilailemaan noita pitsejä sun muita nauhoja muissakin väreissä kuin pinkeissä ja vaaleanpunaisissa... Tässäkin kankaassa on vaikka mitä värejä, mutta ruskea pompom oli ainoa edes likikään värimaailmaan sopiva. Hieman näyttää myyrä roikkuvan ilmassa, mutta ei sitä oikein saanut muutenkaan taustaan sovitettua. Joten jättäkäämme moiset pikkuasiat huomioitta ;)

 On pitänyt jo jonkin aikaa kysyä, että onko jotain keinoa saada blogin roskapostivirta ehtymään?? Olen niitä säännöllisesti tyhjennellyt tuolta kommentien roskiksesta, mutta ei taida kannattaa. Vai mitä te muut niille teette, annatteko vain olla?

5 kommenttia:

 1. Ihana! Meille sit kun jää teille pieneks ;-) Mä en tee niille roskakommenteille yhtään mitään, onneks eivät blogiin asti tule läpi.

  VastaaPoista
 2. Täytyy pitää mielessä Millamari ;) Tosin jokunen vuosi voi mennä... Täytynee varmaan olla menemättä ollenkaan tonne roskaposteihin, ettei ala ärsyttään. Ei kai niistä eroon sit pääse muuta kuin estämällä anonyymit kommentoijat. Eikä sitäkään viitsis tehdä, kun ei niitä kommentteja juuri tule muutenkaan, paitsi sinne roskapostiin...

  VastaaPoista
 3. Aivan huikeen upea paita, niin symppis!!
  ps. mullakin tulee tolkuttomasti roskapostikommentteja, poistelen ne surutta pois sen kummemmin tutkimatta, moni onkin joutunut samaisesta syystä ottamaan numero vahvistuksen tms. käyttöön tai estämään juuri anonyymit kommentoijat. Itse en ole vielä kumpaakaan ottanut käyttöön.

  VastaaPoista
 4. Ihana paita! Loistava idea tuo myyrä.

  Mä laitoin omaan blogiini sen "todista ettet ole robotti" -systeemin päälle ja roskapostit loppuivat. Se on ärsyttävä kommentoijan kannalta, mutta kyllästyin roskapostiin.

  VastaaPoista